به گزارش ایلنا، محمد شعاعی روز پنجشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان، افزود: موضوع دیر شدن تخصیص اعتبارات در استان سردسیری مثل زنجان در عمل باعث می شود پیشرفت طرح های اجرایی به شکل ملموسی انجام نشود.
وی ادامه داد: روند اجرای طرح ها وقتی به ابتدای سال بعد موکول می شود شامل تورم خواهد شد و این موضوع طرح ها را گرفتار ناترازی و کندی پیشرفت می کند.
شعاعی خاطرنشان کرد: باید تدبیری صورت گیرد تا تخصیص اعتبارات به مناطق سردسیر زودتر انجام شود که این مسأله زمینه ساز عدالت در پرداخت ها خواهد بود.
احمد خداوردی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان نیز در این جلسه، گفت: در سال جاری به موضوع تخصیص اعتبار در زمان مناسب به مناطق سردسیر تا حدودی توجه شد و ۹ استان سردسیر تنخواه دریافت کردند که زنجان هم جزو استان های سردسیر بود که برای پروژه ها تنخواه دریافت کرد.
به گفته معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان در این جلسه، اعتبار تملک دارایی های سرمایه ای (عمرانی) این استان در سال جاری را ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.
خلیل قاسملو افزود: بودجه استان شامل اعتبارات تملک دارایی سرمایه ای (عمرانی) و بودجه هزینه ای بوده و تعداد دستگاههای مشمول بودجه عمرانی استان بالای ۷۰ دستگاه اجرایی و شمار دستگاههای اجرایی مشمول بودجه جاری نیز ۲۴ دستگاه استانی است.
وی با بیان اینکه ۵۷۴ پروژه در سطح استان با ۲۰ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اعتبار تعریف شده است، اظهار کرد: تاکنون ۶۰.۴ درصد این اعتبارات تخصیص یافته و بیشترین پروژه ها هم شامل طرح آب و فاضلاب روستایی بوده است.
قاسملو گفت: میزان تخصیص اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته ۶۰.۱ درصد بوده است.