شناسهٔ خبر: 70351379 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

ایران حملات اسرائیل به زیرساخت‌های یمن را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه امروز حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های یمن را به شدت محکوم کرد و گفت: این جنایات در سایه حمایت بی‌قید و شرط آمریکا صورت می‌گیرد و آمریکا شریک قانون‌شکنی‌ها و جنایات باند جنایتکار حاکم بر تل‌آویو است.

صاحب‌خبر -

قدس آنلاین:اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز  در موضع گیری حملات رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌های یمن از جمله نیروگاه تولید برق صنعا و مخازن سوخت راس العیسی و  بندر الحدیده یمن را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه این حملات تجاوزکارانه که منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد را نقض فاحش اصول و موازین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد توصیف کرد و افزود:جنایات رژیم صهیونسیتی در سایه حمایت بی‌قید و شرط آمریکا صورت می‌گیرد و واشنگتن شریک قانون‌شکنی‌ها و جنایات باند جنایتکار حاکم بر تل‌آویو است.

به گزارش کانال سخنگوی وزارت امرو خارجه، وی با تجلیل از حمایت و همبستگی شرافتمندانه مردم یمن با ملت مظلوم فلسطین تصریح کرد: جامعه جهانی و جهان اسلام مسئولیت قانونی و اخلاقی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی و محاکمه و مجازات این رژیم به دلیل ارتکاب همه جنایات مصرح در اساسنامه دیوان بین‌المللی کیفری، خصوصا جنایت تجاوز و جنایات جنگی، دارد.

گفتنی است ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعلام کرد که جنگنده‌های این رژیم سایت‌های نظامی متعلق به نیروهای حوثی یمن را هدف قرار داده‌اند. حملاتی که پس از تصویب طرح‌های ضربتی توسط وزیر جنگ اسرائیل کاتز و با هدف کاهش توانمندی‌های نظامی حوثی‌ها و جلوگیری از استفاده از تاسیسات هدفمند برای عملیات نظامی اعلام شد.

تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک یمن پس از آن صورت گرفت که نیروهای مسلح یمن با موشک بالستیک، تل‌آویو را هدف قرار دادند.