شناسهٔ خبر: 70349731 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

طرز تهیه یک ژله مخصوص برای شب یلدا

طرز تهیه یک ژله مخصوص برای شب یلدا

حتما به فکر دسر شب یلدا هستید، برای یک ژله مخصوص شب یلدا این مطلب را تا آخر بخوانید.

صاحب‌خبر -

خبرآنلاین: حتما به فکر دسر شب یلدا هستید، برای یک ژله مخصوص شب یلدا این مطلب را تا آخر بخوانید.

1

ژله شب یلدا باید مناسب همین شب باشد، یعنی حال و هوای این شب را تداعی کند، پس برای این شب می‌توانید ژله به شکل هندوانه درست کنید.

مواد لازم:

پودر ژله آلبالو: ۱ بسته

پودر ژله آلوورا: ۱ بسته

خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم

رنگ سبز: به مقدار کافی

چوب بستنی: به تعداد لازم

چیپس شکلات: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. ژله آلبالو را با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید.

۲. دو قاشق سوپ‌خوری از محلول همین ژله آلبالو را با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید . بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید.

۳. ممکن است دانه‌های خانه در سطح ژله بماند. در این صورت با صافی محلول را صاف کنید و اجازه دهید ژله نیم‌بند شود.

۴. بعد ژله را هم بزنید تا یکدست شود و داخل آن مقداری چیپس شکلات بریزید.

۵. مواد را داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار دهید.

۶. برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا را با یک لیوان آبجوش حل کنید . بعد از اینکه محلول از دما افتاد، خامه را ریخته و حل کنید.

۷. بعد از بستن لایه اول، لایه دوم را با قاشق بریزید.

۸. بعد از بسته شدن لایه دوم، چوب‌ها را داخل ژله فرو می‌بریم. فاصله را رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد.

۹. بقیه محلول ژله آلوورا و خامه را با رنگ سبز کمی رنگ کنید. می‌توانید از ژله‌های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی.

۱۰. بعد ژله سبز را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می‌کنیم.

۱۱. بعد از اینکه ژله کامل بست با یک چاقو ژله را از دیواره جدا می‌کنیم.

۱۲. سپس برش می‌دهیم و جدا می‌کنیم. لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست.

2

نمونه‌ای دیگر با پوست میوه‌ها

داخل پرتقال را خالی کنید، ژله قرمز بریزید و در یخجال بگذارید و قبل از کامل سفت شدن روی آن سیاه دانه بپاشید و برش دهید. این روش را می‌توانید با هندوانه و طالبی نیز انجام دهید. داخل هندوانه و طالبی را خالی کنید و ژله را بریزید و در یخچال بگذارید. با تخم هندوانه نیز می‌توانید تزیین و سپس برش دهید.

 

پ