شناسهٔ خبر: 70347986 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

اعلام جرم دادستانی بر علیه سازنده ساختمان ۳۰ واحدی ناایمن در بندر امام

شهردار بندرامام با ابراز نگرانی از وضعیت ناایمن ساختمان ۳۰ واحدی «مهدی ۱۱» در این شهر گفت: دادستانی امروز چهارشنبه بر علیه مالک، سازنده و طراح این مجتمع مسکونی اعلام جرم کرد.

صاحب‌خبر -

آرش دور اظهار داشت: ساختمان «مهدی ۱۱» در منطقه فاز چهار بندرامام خمینی (ره) متاثر از زلزله ۵.۶ ریشتری ۱۶ آذر سال جاری شهرستان هفتکل و همچنین زمین لرزه ای به قدرت سه ریشتر در بندرامام دچار آسیب شده که بعد از انجام بررسی ها، این ساختمان به عنوان یکی از سازه های ناایمن شهر تشخیص داده شد.

 

وی افزود: ایراد در طراحی این سازه باعث خمیدگی ساختمان و همچنین کوتاه شدن یکی از ستون‌های اصلی مجتمع مذکور شده است.

 

شهردار بندر امام با تاکید بر اینکه دادستانی بر علیه سازنده، طراح و مالک این مجتمع اعلام جرم کرده است گفت: تخلیه نشدن ساختمان از سوی برخی ساکنان در حال حاضر مهمترین نگرانی مدیریت شهری در بندر امام است.

 

دور خاطرنشان کرد: پیشتر به ساکنان به صورت کتبی هشدار داده شده و از آنها خواسته شده تا نسبت به تخلیه ساختمان اقدام کنند اما همچنان ۲۰ خانواده‌ در این مجتمع حضور دارند.

 

به گفته دور، انجام عملیات مقاوم سازی سازه منوط به تخلیه و ایمنی ساکنان است تا از بروز هرگونه خطر جانی برای اهالی جلوگیری کرد.

 

 

ساکنان ساختمان ناایمن مهدی ۱۱ چرا تخلیه نمی‌کنند

 

مجید مقدم از ساکنین و مدیر ساختمان مهدی ۱۱ به ایرنا گفت: پیشتر در این سازه شکافی وجود داشت که زلزله ۱۶ آذرماه امسال، وضعیت ساختمان را بیش از پیش تحت تاثیر قرار داد.

 

وی با اشاره به شروع اقدامات از سوی متولیان مدیریت شهری برای انجام عملیات مقاوم سازی افزود: اهالی این ساختمان برای انجام اسکان در محلی دیگر با چالش و محدودیت های مالی روبرو هستند.

 

مدیر ساختمان مهدی ۱۱ بندر امام ادامه داد: مسئولان برای اسکان موقت اهالی، تاکنون اقدام و یا همکاری نکرده‌اند.

 

بر اساس این گزارش، برخی اهالی این ساختمان به دلیل فراهم نبودن محل جایگزین اسکان خود و همچنین محدودیت های مالی، نسبت به تخلیه این سازه ناایمن اقدام نکرده اند.

 

مراحل ساخت ساختمان مهدی ۱۱ در بندر امام از سال ۱۳۹۲ شروع و پایان کار آن در سال ۱۳۹۹ صادر شده است.

 

بامداد دوشنبه ساختمان ۱۶ واحده در منطقه زیتون کارمندی اهواز ریزش کرد که به دلیل تخلیه به موقع اهالی این حادثه تلفات جانی در پی نداشت.

 

همچنین خردادماه سال ۱۴۰۱ ساکنان سه مجتمع با ۱۸۰ واحد در منطقه ۳۰۰ دستگاه اهواز به دلیل ناایمن بودن ساختمان‌ها در اهواز تجمع کردند که با ورود دستگاه قضا و تخلیه ساکنان روند مقاوم سازی ساختمان‌ها آغاز شد.