به گزارش ایکنا به نقل از وبگاه SBSARABC استرالیا، اخیراً شاهد مواردی از جرایم ناشی از نفرتپراکنی علیه اسلام و یهودیت بوده است که نگرانیهایی را در مورد ایمنی و امنیت افراد و اموال در جوامع مربوط به این گروهها ایجاد کرده است؛ همچنان که ابهامات بسیاری را هم در مورد آینده همبستگی اجتماعی در این کشور درپی داشته است.
جاسینتا آلن، نخست وزیر ایالت ویکتوریا در اقدامی که هدف آن مقابله با یهودیستیزی بود، دیروز مجموعهای از اقدامات را اعلام کرد که شامل ممنوعیت کلی استفاده از پرچمها و نمادهای افراطگرایان ناسیونالیست سفیدپوست و سازمانهای تروریستی است.
همچنین پوشاندن صورت نیز در تظاهرات ممنوع شد و همچنین موادی مانند چسب، طناب و قفلی که معترضان از آنها برای چسباندن خود به مکانهای عمومی استفاده میکنند، ممنوع شد و به پلیس اختیاراتی داده خواهد شد تا با نفوذ افراطگرایان در اعتراضات عمومی مقابله کند.
آلن تأکید کرد: در حالی که حق اعتراض مسالمتآمیز باید محافظت شود، گامهایی برای جلوگیری از ترویج خشونت و نفرت برداشته خواهد شد.
در همین حال، سازمان ثبت اسلامهراسی، که یک نهاد ناظر بر حوادث ضد اسلامی است، نگرانی خود را در مورد آنچه به عنوان افزایش سرسامآور میزان جنایات ناشی از نفرت علیه مسلمانان در استرالیا توصیف کرد، ابراز کرد.
دکتر نورا آمات، مدیر اجرایی این سازمان در سخنانی گفت: این مرجع در یک سال ـ پس از حملات حماس در 7 اکتبر 2023 - تعداد بیشتری از موارد اسلامهراسی را نسبت به کل هشت سال گذشته ثبت کرد و زنان مسلمان هدف اصلی جرایم مبتنی بر نفرت ضد اسلامی در استرالیا بودند.
در همین رابطه شیخ محمد حورانی، امام مسجد و حسینیه آل یاسین در سفتون در حومه سیدنی، جایی که یکشنبه گذشته نوشتههای ضد اسلامی کشف شد، در سخنانی تصریح کرد: جامعه احساس خطر میکند. ما در حال بررسی تدابیر امنیتی و ایمنی در اطراف مسجد هستیم زیرا هیچ کس نمیخواهد حملهای مانند آنچه در مسجدی در کرایست چرچ رخ داد، در اینجا تکرار شود. امیدواریم دولت در تأمین این هزینههای اضافی کمک کند.
انتهای پیام