شناسهٔ خبر: 70345667 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

می‌خواهید به سرطان مبتلا شوید؟/ انجام همین یک کار کافی است

مطالعات جدید نشان می‌دهد غذایی که می‌خورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلول‌های سرطانی تاثیر بگذارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین، وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-۶ در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده وارد بدن شده باشد، می‌تواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-۳ را تحت تاثیر قرار دهد و آن‌ها را تضعیف کند.

به گزارش یورونیوز، دکتر تیموتی یتمن پژوهشگر می‌گوید: «هر روز جهش‌هایی در دستگاه گوارش رخ می‌دهد و معمولا این جهش‌ها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکول‌ها یا واسطه‌هایی از امگا-۳ مهار می‌شوند. اگر بدن برای سال‌ها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا-۶ قرار گیرد که معمولا در غذاهای فرآوری‌شده و ناسالم یافت می‌شود، شانس تثبیت شدن جهش‌ها افزایش می‌یابد و مقابله بدن با آن‌ها دشوارتر می‌شود.»

کارشناسان می‌گویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولا سرشار از اسیدهای چرب امگا-۶ است. این امر به دلیل مصرف گسترده فست‌فودها و تولید غذاهای فوق‌فرآوری‌شده است که اکنون حدود ۷۰ درصد از عرضه غذایی ایالات متحده را تشکیل می‌دهند. اسید لینولئیک نوعی اسید چرب امگا-۶ است که در روغن‌های ذرت، بادام‌زمینی، سویا، گُلِ خشت و آفتابگردان یافت می‌شود و رایج‌ترین نوع امگا-۶ در رژیم غذایی آمریکایی است.

۲۳۳۲۳۳