شناسهٔ خبر: 70344896 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آش آبادان؛ خوراکی صدساله و پیشنهادی جذاب برای گردشگران

کاهش دمای هوا و شب و روزهای سرد پاییز، این روزها طرفداران آش محلی آنهم در قدیمی ترین آش فروشی آبادان آبادان رابیشتر کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ آش آبادان، خوراکی محبوب با قدمتی صد ساله، از صبحانه‌های ثابت آبادانی‌ها و خرمشهری‌هاست. این غذای اصیل حتی در دوران دفاع مقدس نیز همراه سفره‌های رزمندگان بود و حالا به یک پیشنهاد جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است. رمز خوشمزگی آش آبادان، استفاده از ادویه‌های جنوبی و برنج مرغوب ایرانی است.

در شب‌های سرد زمستان، فروش این آش به اوج می‌رسد و به نمادی از گرمای فرهنگ جنوب تبدیل می‌شود.
استان خوزستان با بیش از ۳۰ غذای سنتی متنوع، فرصتی بی‌نظیر برای عاشقان طعم‌های محلی است؛ پس اگر به این منطقه سفر کردید، لذت چشیدن این آش و دیگر خوراکی‌های اصیل را از دست ندهید.
<div id="video-display-embed-code_11837326"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4409873/11837326?width=600&height=350"></script></div>