به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، سردار حسین حسنپور امروز _چهارشنبه بیستوهشتم آذر_ در تشریح این خبر اظهار کرد: برابر گزارشات مردمی مبنی بر انبار مقادیر قابل توجهی داروهای دام و طیور در سطح شهر رشت، بلافاصله تیمی از کارکنان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس امنیت اقتصادی استان جهت بررسی موضوع به آدرس اعلامی اعزام شدند.
وی افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از انبار مذکور ۴۴ هزار و ۲۱۹ قلم انواع داروی دامی و ۶۴ هزار و ۳۷۶ قلم انواع واکسن دام و طیور قاچاق کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه متهم ۵۳ ساله تشکیل پرونده، به مرجع قضائی معرفی شد، خاطرنشان کرد: کارشناسان مربوطه ارزش کالاهای کشف شده را ۳۸۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
حسنپور از شهروندان خواست در صورت شناسایی عاملان نگهداری، توزیع و پخش کالاهای قاچاق، مراتب را به سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره تماس ۰۹۶۳۰۰ گزارش دهند.