شناسهٔ خبر: 70344099 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: راهبرد معاصر | لینک خبر

ترفند‌های درست کردن کیک کاج یلدایی

اگر دوست دارید سفره شب یلدا را با خوراکی‌هایی که ظاهر متفاوتی دارند تزئین کنید، کیک کاج یک انتخاب هیجان‌انگیز است. این کیک زمستانی با ساده‌ترین مواد اولیه درست می‌شود و ظاهری هیجان‌انگیز دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش راهبرد معاصر؛ با کمی ذوق و سلیقه می‌توانید در خانه کیک کاج یلدایی درست کنید. آماده کردن آن وقت زیادی نمی‌خواهد و تهیه آن راحت است.
نام غذا: کیک کاج یلدایی

آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه

پخت: ۲۰ دقیقه

تعداد: ۶ نفر

مواد لازم:

کیک اسفنجی آماده پودر شده: ۲ لیوان

پنیر خامه‌ای: یک لیوان

شکلات آب شده: نصف لیوان

شیر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

کرن‌فلکس کاکائویی: ۲ لیوان

طرز تهیه:

۱. کیک اسفنجی آماده را با چنگال پودر کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.

۲. پنیر خامه‌ای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند.

۳. برای اینکه خمیر نرم‌تری داشته باشید، ۲ قاشق شیرکاکائو به خمیر اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید.

۴. به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر بردارید و با دست به آن فرم مخروطی دهید تا شبیه میوه درخت کاج شود.

۵. از کرن‌فلکس برای تزیین کیک‌ها و ساختن فرم میوه درخت کاج استفاده کنید.

نکته: روی کیک‌های کاجی‌شکل پودر نارگیل بپاشید تا یک تزیین زمستانی داشته باشند. / همشهری