شناسهٔ خبر: 70343911 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در اهواز

سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در اهواز آغاز بکار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با حضور جمعی از مسئولان، محققان و  پژوهشگران و فعالان صنعت غذایی   سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی  و همایش تجلیل از صنایع برتر تولیدی سلامت محور از دیروز به میزبانی  دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز آغاز شد .

دکتر مهدوی نیا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: شعار این کنگره سیستم‌های غذایی پایدار، امنیت غذایی پایدار  می‌باشد و پژوهشگران و شرکت کنندگان به ارائه مقالاتی در موضوعاتی از جمله  نقش امنیت غذایی پایدار در کنترل بیماری‌های غیر واگیر، سوءتغذیه و امنیت غذایی و سبد غذایی مطلوب در امنیت غذایی پایدار می‌پردازند.

دکتر ذاکر کیش، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز  نیز  در این کنگره عنوان کرد: برگزاری سومین سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی از دوجنبه بسیار مهم است نخست توجه به اهمیت تولید غذایی با کیفیت برای مردم و دوم معرفی ظرفیت‌های استان خوزستان در بحش صنایع غذایی به سرمایه گذاران و شرکت‌های بزرگ تولیدی  می‌باشد.

سومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی تا فردا در اهواز ادامه دارد .

<div id="video-display-embed-code_11837376"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4409914/11837376?width=600&height=350"></script></div>