شناسهٔ خبر: 70342185 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جهان صنعت | لینک خبر

واریز حقوق بازنشستگان کشوری در دو بخش / احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

حقوق بازنشستگان کشوری از ۲۸ آذرماه با جداول جدید متناسب‌سازی در دو بخش واریز می‌شود.

صاحب‌خبر -

جهان صنعت نیوز، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری بر اساس جداول جدید متناسب‌سازی و در دو بخش (حقوق اصلی و مبلغ ناشی از متناسب‌سازی) از ۲۸ آذر واریز می‌شود. همچنین احکام اصلاحی مربوط به متناسب‌سازی از شنبه آینده در سایت صندوق قابل دسترسی خواهد بود.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، وحید محمودی، اعلام کرد که حقوق بازنشستگان کشوری از ۲۸ آذرماه با استفاده از جداول جدید متناسب‌سازی در دو بخش شامل حقوق اصلی و مبلغ ناشی از متناسب‌سازی واریز خواهد شد.

وی با اشاره به تصویب‌نامه اخیر هیأت وزیران و دستورالعمل سازمان برنامه و بودجه گفت: «علی‌رغم تعطیلات ناشی از آلودگی و برودت هوا، حقوق بازنشستگان با محاسبات جدید آماده و پرداخت شد.» او از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صندوق و همکاری سازمان‌های مربوطه قدردانی کرد.

محمودی افزود: «احکام جدید و اصلاحی مرتبط با متناسب‌سازی از روز شنبه در سایت صندوق بازنشستگی کشوری برای دسترسی بازنشستگان عزیز قرار خواهد گرفت.»

وی تأکید کرد که صندوق بازنشستگی کشوری بهبود شرایط رفاهی بازنشستگان را در اولویت خود قرار داده و از صبر و همراهی این قشر قدردانی نمود.