سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری بر اساس جداول جدید متناسبسازی و در دو بخش (حقوق اصلی و مبلغ ناشی از متناسب سازی) از امروز چهارشنبه ۲۸ خبر داد.
به گزارش ایرنا از صندوق بازنشستگی کشوری، وحید محمودی با اشاره به تصویبنامه شماره ۱۴۶۷۰۷/ت/۶۳۴۸۰ هـ مورخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۶ هیات وزیران و همچنین دستورالعمل شماره ۷۷۳۳/م/۱۸ مورخ ۲۶ /۰۹/ ۱۴۰۳ سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، اعلام کرد: حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری، به رغم تعطیلات اعلامی دولت به دلیل برودت و آلودگی هوا، بر اساس جداول جدید متناسبسازی محاسبه شده است.
وی همچنین از تلاش مستمر مدیران و کارکنان صندوق بازنشستگی کشوری در این روزهای تعطیل برای آمادهسازی احکام و محاسبه و پرداخت حقوق بازنشستگان و همچنین همکاری سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و بانک عامل قدردانی کرد و افزود: احکام جدید و اصلاحی مربوط به متناسبسازی نیز از شنبه هفته آینده از طریق سایت صندوق در دسترس بازنشستگان عزیز قرار خواهد گرفت.
سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در پایان ضمن تاکید بر تعهد این صندوق به بهبود شرایط رفاهی بازنشستگان، از صبر و همراهی این عزیزان قدردانی کرد.
،دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری سرانجام در روزهای آینده اجرا و مبلغ ۴۰ درصد متناسبسازی حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح در فیشهای حقوقی آذرماه اعمال خواهد شد.
کوچکینژاد گفت: نبود منابع کافی و تخصیص ناکافی اعتبارات، اجرای کامل همسانسازی حقوق بازنشستگان را با چالش جدی مواجه میسازد.
جبار کوچکینژاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکلات صندوقهای بازنشستگی گفت: صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری با مشکل ناترازی مالی مواجه هستند که پرداخت حقوق و مزایا و همچنین افزایش حقوق بازنشستگان را با چالش جدی روبهرو کرده است البته دو راهکار اصلی برای حل این مشکل مطرح شده که یکی ادغام صندوقها و فروش اموال آنها و دوم، همسانسازی حقوق بازنشستگان که تاکنون بهطور کامل اجرا نشده است.
خبرخوش نماینده مجلس از افزایش متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری آذر ماه
بخشنامه متناسبسازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد
اعضای کمیته پیگیری متناسبسازی حقوق بازنشستگان، جدولی را که برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری در سازمان برنامه و بودجه تهیه و بر سر آن توافق شده است، منتشر کردند.
براساس این جدول، ابتدا ضریب متناسبسازی محاسبه و تفاضل حقوق فرد و نود درصد حقوق شاغل همتراز به دست میآید؛ چهل درصد این مبلغ امسال به عنوان متناسبسازی پرداخت خواهد شد.
براساس آنچه پیشتر در اندیشه معاصر بیان کرده ایم مقصود از همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳، متناسب سازی حقوق بازنشستگان، با ۹۰% حقوق و فوق العاده های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز است.
افزایش حقوق در همسان سازی، در سال اول (۱۴۰۳)، به میزان چهل درصد و در سال های دوم و سوم، هرکدام سی درصد مابه التفاوت تا نود درصد یاد شده خواهد بود.
از آنجا که بازنشستگان، بخش مهمی از جامعه امروزی را تشکیل می دهند، همواره مورد توجه دولت هستند و هر ساله، در برنامه های مربوط به سال جدید و قوانین بودجه، تدابیر و طرح های مختلفی، در راستای ایجاد رفاه مادی و معنوی آنان، پیش بینی می گردد.
همسان سازی حقوق بازنشستگان و متناسب سازی آن، از جمله طرح های جدید دولت در راستای حمایت از افراد بازنشسته و ایجاد عدالت مالی برای این قشر از اقشار جامعه است و صندوق های بازنشستگی، ملزم به اجرای طرح همسان سازی، در سال ۱۴۰۳ هستند.
با توجه به ابهامات بسیاری که در خصوص همسان سازی حقوق بازنشستگان ۱۴۰۳ من جمله همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری ۱۴۰۳ وجود دارد، در اندیشه معاصر، مفهوم و قوانین حاکم بر همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری،تامین اجتماعی و لشکری، همچنین، قواعد مربوط به جداول این امر، بررسی گردیده و در خصوص واریز همسان سازی حقوق بازنشستگان و نحوه دریافت حکم همسان سازی بازنشستگان کشوری توضیح داده شده است که البته پرداختن به متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری در این گزارش نسبت به سازمانهای تامین اجتماعی و … پر رنگ تر خواهد بود.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت عصر روز چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ صحن مجلس، در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۴ کل کشور، با تصویب بند «الحاقی ۳» تبصره ۵ این لایحه با عنوان «بودجه» به شرح زیر موافقت کردند:
«بندالحاقی ۳- به منظور تأمین به موقع اعتبارات اجتنابناپذیر پرداخت متناسبسازی حقوق بازنشستگان دولت و پرداخت مطالبات بازنشستگان فرهنگی نیمه دوم سال ۱۴۰۰، به دولت اجازه داده میشود در سقف اعتبارات مصوب این قانون نسبت به جابجایی اعتبار هریک از ردیفها به استثنای ردیفهای مربوط به طرحهای تملک دارایی سرمایهای، برای تأمین موارد مذکور اقدام نماید.»