شناسهٔ خبر: 70341723 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

استاندار هرمزگان: استاندار هرمزگان:

سرمایه گذاری در ورزش را با جدیت دنبال می‌کنیم

استاندار هرمزگان با تأکیدبر لزوم سرمایه گذاری اثرگذار در بخش ورزش گفت: ساز و کار لازم تدارک دیده شده و هر یک از صنایع استان به عنوان معین هیئت‌های ورزشی استان معرفی می شوند.

صاحب‌خبر -

 محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در دیدار با احسان حدادی رئیس فدراسیون دومیدانی با اشاره به پتانسیل ویژه هرمزگان در توسعه ورزش‌های دریایی و همگانی افزود: هرمزگان با پتانسیل ویژه ای که در حوزه ورزش دارد می‌تواند قطب و کانون ورزش‌های منطقه ای شود.

وی ضمن تأکید بر تقویت امکانات و زیرساخت‌های ورزش های آبی و دو میدانی، افزود: طرح جامع ورزش هرمزگان بر مبنای آمایش ورزش ها در حال آماده سازی است چرا که معتقدیم اگر نگاه جامع و برنامه محور وجود داشته باشد برآیند آن شکوفایی ورزش و پیدا شدن استعدادهای ورزشی خواهد بود.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هیئت‌های ورزشی استان نیز بايد از منافع صنایع بهره مند شوند گفت: تأسیس صندوق حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای با رویکرد مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت صنایع و بنگاه‌های اقتصادی استان را در برنامه داریم تا نقش و نسبت صنایع با توسعه استان تعریف شود.

نماینده عالی دولت در هرمزگان با تأکید بر لزوم سرمایه گذاری اثرگذار در بخش ورزش گفت: ساز و کار لازم تدارک دیده شده و هر یک از صنایع استان به عنوان معین هیئت‌های ورزشی استان معرفی می شوند.

وی با اشاره به مشکلات زیرساختی ورزشگاه خلیج فارس و لزوم رفع این مشکلات هم افزود: یکی از اولویت‌های مهم ما در استان به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه تمام به ویژه پروژه‌های ورزشی است و تلاش خواهیم کرد با جذب اعتبارات این مسئله محقق شود.

منبع: روابط‌عمومی استانداری هرمزگان