به گزارش شفا آنلاین : ابراهیم کریمی، با اشاره به اینکه شهرداران با مسئول مرکز بهداشت شهر ارتباط بگیرند و جلسات پیشگیری را برگزار کنند، افزود: این پشه در شهرستان چابهار استقرار پیدا کرده و در ۱۰ روز گذشته تعداد بیماران در این محدوده افزایش پیدا کرده است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، با بیان اینکه مرگ و میر پشه آئدس چند برابر کروناست و حتماً باید هشدارها را در نظر گرفت و ترتیب اثر قرار داد، گفت: کنترل فیزیکی و مدیریت محیط باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه این پشه به شدت به رنگ مشکی علاقه دارد و معمولا در لاستیکهای خودرو فرسوده تخمریزی میکند، ادامه داد: آب زیر گلدانها و کولرها نیز محیط مناسبی برای تخمریزی این پشه است.
کریمی، با بیان اینکه بهسازی محیط بهترین راه مبارزه با پشه آئدس است که شهرداران بهطور جدی باید مورد توجه قرار دهند، عنوان کرد: آبهای راکد داخل شهرها حتماً باید جمعآوری و دفع شود و محل دپوی لاستیکهای فرسوده نیز معدوم و جمعآوری شود.
وی با تاکید بر اینکه پاکسازی، نظافت و رفع آلودگی کانونهای تجمع زباله و ضایعات در سطح شهرها باید انجام شود، گفت: هماهنگی شهرداریها با دانشگاه علوم پزشکی بسیار اهمیت دارد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، با اشاره به اینکه نظارت بر آبیاری فضای سبز شهرها باید تشدید شود، افزود: از غرق آبی شدن باید جلوگیری کنید و سمپاشی محیط شهری برابر دستورالعمل قرارگاه پدافند زیستی مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه حفاظت شخصی عوامل شهرداری اهمیت دارد و مردم باید نسبت به این تهدید و مقابله با آن آگاهسازی شوند، ادامه داد: دستورالعمل مبارزه با پشه آئدس به دستگاهها و سازمانها ابلاغ شده است و حتماً جدی گرفته شود.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی موظفند هرگونه قصور و کوتاهی در اجرای دستورالعمل را به سازمان پدافند غیرعامل گزارش دهند.
∎