شناسهٔ خبر: 70336670 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید سالانه ۵۵۰ تن گوشت بوقلمون در لرستان

 معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان گفت: سالانه ۵۵۰ تن گوشت بوقلمون در ۶ مزرعه لرستان تولید می‌شود. 

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان گفت: ۶ مزرعه پرورش بوقلمون به ظرفیت ۳۰ هزارقطعه در لرستان فعالند که از این میزان سالانه ۵۵۰ تن گوشت بوقلمون تولید می‌شود.
 
صادق اسداللهی با بیان اینکه گوشت بوقلمون هم خاصیت گوشت قرمز و هم خاصیت گوشت مرغ را داراست گفت: سود دهی بالاتر نسبت به سایر ماکیان، امکان پرورش در فضای دیگرماکیان، مقاومت بالاتر در برابر بیماری و عدم استفاده از آنتی بیوتیک از ویژگی‌های بارز گوشت بوقلمون است. 

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود: نبود سیستم کشتارگاهی، قطعه‌بندی، فرآوری و بسته‌بندی و به طبع آن فروش و بازاریابی از مشکلات این صنعت است.

<div id="video-display-embed-code_11836922"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4409393/11836922?width=600&height=350"></script></div>