به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مهدی فعالی در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف اصلی این سازمان گفت: اهداف اصلی این سازمان کاهش متوسط عمر تاکسیهای شهری، افزایش سرانه سفرشهری با حمل و نقل عمومی، ارتقای بهرهوری سازمانی و بهسازی و نوسازی پایانههای درونشهری است.
وی به ادغام بخشهای مختلف حمل و نقل شهری در این سازمان اشاره کرد و گفت: سازمانهای اتوبوسرانی، تاکسیرانی، پایانهها وحمل بار در سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد ادغام شده و هم اکنون در این ساختار به شهروندان خدمترسانی میشود.
فعالی با اشاره به مطالعات انجامشده برای شناسایی مشکلات حمل و نقل شهری افزود: طرح پژوهشی جامعی انجام شد که در آن مشکلات و نیازهای ذینفعان شامل شهروندان، بهرهبرداران و مالکان، سازمان حمل و نقل و تصمیمگیران استان مورد بررسی قرار گرفت.
فعالی ادامه داد: اکنون در شهر یزد ۸۶۲ ایستگاه حمل و نقل عمومی شهری وجود دارد که تا سال ۱۴۰۰، تنها ۴۲۰ ایستگاه دارای سرپناه بود و در سه سال گذشته، ۴۱۸ سرپناه جدید به این مجموعه اضافه و در حال حاضر در مجموع ۴۸ درصد ایستگاهها دارای سرپناه شدند.
وی افزود: هم اکنون نیز ۳۰ ایستگاه بدون سرپناه باقی مانده که به دلیل عدم تخصیص بودجه هنوز تکمیل نشدهاند و امیدواریم در سال آینده این موضوع به نتیجه برسد.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با تأکید بر بازطراحی خطوط اتوبوسرانی و تهیه دستورالعملهایی برای ارتقای پاسخگویی به نیاز شهروندان گفت: برای بهبود شبکه حمل و نقل شهری، گسترش ناوگان را در دستور کار قرار دادیم.
وی افزود: تاکنون ۲۵ اتوبوس خریداری شده که از این تعداد ۱۴ دستگاه تحویل داده شده است، همچنین ۹۵ ون خریداری کردیم که تاکنون ۲۹ دستگاه به ناوگان اضافه شده و پیگیریها برای تأمین باقی موارد ادامه دارد.
رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با اشاره به وضعیت پایانههای شهری اظهار داشت: در حال حاضر پنج پایانه فعال در شهریزد داریم که برخی از آنها قدیمی هستند، پایانههای امام علی، دولتآباد، جانباز و شهدای محراب با مشکلاتی مواجه بودند که اقدامات اصلاحی و بهسازی در این مجموعهها انجام شده است.
فعالی گفت: بهسازی پایانهها و نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری از اولویتهای اصلی سازمان است و تلاش داریم با رفع مشکلات موجود، خدمات حمل و نقل عمومی را در سطح کیفی مطلوبی به شهروندان ارائه دهیم.
∎