شناسهٔ خبر: 70331948 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

افزایش مراکز درمانی طرف قرار داد با بیمه خانواده شهدا و ایثارگران کشور، تا پایان سال

رئیس بنیاد شهید وامور ایثارگران کشور در سفر به زاهدان گفت: درحال حاضر تعداد مراکز درمانی طرف قرار داد رایگان از ۸ هزار به ۱۰ هزارو پانصد رسیده که تا پایان سال تعداد این واحد‌ها به ۱۱ هزار واحد خواهد رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان وبلوچستان ، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت سیستان و بلوچستان گفت: به بیمه دی تکلیف شده تا تعداد مراکز درمانی از هشت هزار به ۱۱ هزار مرکز افزایش یابد تا دسترسی ایثارگران به مراکز طرف قرارداد راحت‌تر و در صورت مراجعه ایثارگران به بخش خصوصی باید در مدت زمان ۴۸ ساعت هزینه‌ها پرداخت شود.

سعید اوحدی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت مربوط به یک سازمان و نهاد نیست و رهبر معظم انقلاب این وظیفه را به بنیاد شهید و امور ایثارگران برای حل مشکل خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران محول کرده است.

اوحدی با اشاره به مصوبات این جلسه، تصریح کرد: بخشی از مصوبات حمایتی و بخشی از مصوبات فرهنگی بود که برگزاری کنگره ملی ایثار و شهادت در سیستان و بلوچستان در یک سال آینده جز مهمترین مصوبات این نشست است.

وی بیان کرد: کنگره ملی ایثار و شهادت با نگاه وحدت ملی که تجلی و تحقق آن را در جامعه ایثارگری سیستان و بلوچستان مشاهده می‌کنیم، برگزار می‌شود.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از امضای تفاهم‌نامه با استانداری سیستان و بلوچستان در جهت تامین زمین و مسکن جامع ایثارگری خبر داد و ابراز امیدواری کرد : با امضای این تفاهم‌نامه حداکثر تا دو سال آینده مشکل زمین و مسکن این قشر از جامعه حل شود.

وی بر تکمیل طرح مرکز توانبخشی و خانه‌های ایثار سیستان و بلوچستان با همت سازمان برنامه و بودجه و مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد.

اوحدی از راه‌اندازی شبکه بانک دی در زابل و راه‌اندازی شعبات بیمه دی در شهرستان‌های سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: دفتر امور ایثارگران در محل فرمانداری شهر‌هایی که تراکم جامعه ایثارگری بالایی دارند برای ارائه خدمات به ایثارگران ایجاد می‌شود.

<div id="video-display-embed-code_11834813"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4409300/11834813?width=600&height=350"></script></div>

استاندار سیستان و بلوچستان هم با اشاره به شهادت کارکنان اورژانس و نگهبان بانک در حوادث اخیر در استان گفت: طبق نظر برخی از علمای شیعه و سنی به لحاظ شرعی این افراد از مصادیق کامل شهادت برخوردار هستند، بنابراین بازنگری و اصلاح آیین نامه مصادیق شهدا مورد توجه قرار گیرد.

 منصور بیجار با اشاره به اینکه این استان سرزمین فرصت‌ها و ظرفیت‌های پنهان از جمله مرز، ساحل و بخش‌های مختلف اقتصادی است، اظهار کرد: باید به ظرفیت‌های فرهنگی این منطقه هم پرداخته شود.

وی افزود: تعامل و وفاقی که از شمال تا جنوب از قوم بلوچ تا سیستانی که کنار یکدیگر دارند، نشان دهنده تاریخ پربار و ظرفیت فرهنگی سیستان و بلوچستان است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: فصل مشترک همه ایثارگران وطن دوستی، میهن پرستی و عِرق به کیان کشور بوده و بحث فرهنگ ایثار و شهادت در همه ادیان، اقوام و مذاهب ریشه دارد و در بسیاری از کشورها، اقوام و مذاهب دنیا به این فرهنگ بسیار احترام قائل هستند.

وی بیان کرد: ایثارگران ظرفیت‌های بی‌بدیلی هستند که وجود دارند و باید با تغییر نگاه، نوآوری و فکر جدید، تبیین جدیدی از فرهنگ ایثار و شهادت را در کشور در این عرصه داشته باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: معرفی شهدای شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از طریق کار‌های فرهنگی، سینمایی و مستند باید مد نظر بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گیرد.