شناسهٔ خبر: 70327888 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

بروکراسی بانکی مانع توسعه اقتصادی اردبیل است - اکونیوز

اقتصاد ایران: اردبیل- استاندار اردبیل گفت: بروکراسی بانکی مانع توسعه اقتصادی اردبیل است و سخت‌گیری‌های بی‌مورد بانکی یکی از مهم‌ترین دلایل فرار سرمایه‌گذاران از استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود امامی یگانه شامگاه سه شنبه در شورای هماهنگی بانک‌های استان با اشاره به موانع توسعه‌ای ناشی از برخی سخت‌گیری‌ها و استعلام‌های بانکی، اظهار کرد: این موانع گاهی منجر به خروج سرمایه از استان می‌شود که نیازمند نگاه توسعه‌ای و ایجاد توازن و تعادل در ایجاد اشتغال و توسعه کارآفرینی است.

وی با تأکید بر اهمیت حمایت از سرمایه‌گذاران برای تداوم توسعه، افزود: احساس مسئولیت مردم در وصول مطالبات و بانک‌ها در ارائه تسهیلات باید مکمل یکدیگر باشند تا رضایت عمومی حاصل شود.

استاندار اردبیل همچنین بر ایفای نقش مسئولیت اجتماعی بانک‌های عامل و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار که نیازمند تسهیلات ارزان‌قیمت هستند، تأکید کرد و گفت: عدم تسهیل شرایط اعطای تسهیلات در استان، می‌تواند منجر به فرار سرمایه‌گذاران و خروج سرمایه‌ها شود.

امامی یگانه با بیان اینکه نظام بانکی در استان نباید به بروکراسی منجر شود، تصریح کرد: شورای هماهنگی بانک‌ها باید راهکارهای کاربردی برای تسهیل فرایند وام‌های مسکن، مشاغل خانگی و تولید ارائه دهد.

وی با اشاره به رقابت طبیعی در حوزه اقتصاد، تأکید کرد: نباید خارج از دستورالعمل‌ها و بخش‌نامه‌ها و به صورت سلیقه‌ای با مردم برخورد شود.

استاندار اردبیل با تأکید بر ریشه‌یابی کارشناسی برخی مشکلات در بانک‌های خصوصی و دولتی، خاطرنشان کرد: منابع بانک‌ها، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های خصوصی در توسعه اقتصادی جایگاه ویژه‌ای دارند و می‌توانند چشم‌انداز مناسبی برای آینده استان ترسیم کنند.

برچسب‌ها: