به گزارش ایسنا، یزدان رضایی امروز در مراسم رویداد ارائه معکوس و تقدیر از برگزیدگان پژوهش و فناوری صنعت آب و برق، با بیان اینکه برای افزایش بهرهوری در صنعت آب و برق نیازمند دستیابی به فناوریهای جدید هستیم، اظهار کرد: بهینهسازی، افزایش کارایی وکاهش تلفات در حوزه تولید، انتقال و توزیع از دیگر اهداف ما در بحث پژوهش و فناوری است.
معاون اقتصادی و برنامهریزی وزارت نیرو افزود: تامین امنیت سایبری و توسعه هوشمندسازی از دیگر اهداف تبیین شده است در همین راستا نیز به دنبال افزایش اعتبار در بخش پژوهش و فناوری وزارت نیرو هستیم و در این راستا نیز گامهایی برداشته شده است.
رضایی با بیان اینکه اصرار داریم که شرکتهای آبوفاضلاب بتوانند در این افزایش سرمایه نقش داشته باشند، گفت: در قانون برای مشارکت شرکتها مزایا و تسهیلاتی مانند اعتبار مالیاتی درنظر گرفته شده که قابل انتقال به سال بعد است.
با توسعه دانشبنیانها میتوانیم مشکلات را کاهش دهیم
همچنین محمدرضا کاویانپور - رئیس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو - نیز در این مراسم با اشاره به تغییر اقلیم در دنیا، گفت: این موضوع چالشهایی را در بخش برق ایجاد کرده است، اظهار کرد: در بخشهای مختلف دنیا همچون عربستان و آفریقا شاهد تغییرات اقلیمی هستیم، در ایران نیز تغییرات اقلیمی بسیار وسیع است، اما توسعه دانشبنیانها میتوانیم مشکلات را کاهش دهیم.
وی با اشاره به رویکرد وزارت نیرو برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان، گفت: سیاستهایی را برای حمایت و توسعه آنها درنظر گرفته ایم و برای این مهم نیز تاکنون اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
رئیس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو افزود: بررسیهای متعددی برای بهبود روند کار و بهرهبرداری بیشتر از شرکتهای دانش بنیان انجام دادیم در این بررسیها متوجه شدیم که شرکتهای دانش بنیان تولید میکنند اما در مدیریت تقاضا دچار مشکل هستند.
کاویانپور با بیان اینکه برای حل این مشکل رویداد ارائه معکوس را برگزار کردیم و در مدت کوتاهی با سیل متقاضیان مواجه شدیم، گفت: اگر این رویه شبیه مدارس فصلی باشد دستورالعمل ایجاد می شود که ارتباطات بهتر شکل بگیرد.
انتهای پیام