به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۳۸ جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه در بیانیهای اعلام کرد ارتش اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته سه کشتار دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.
بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وزارتخانه یاد شده در ادامه افزود در این حملات ۳۱ فلسطینی به شهادت رسیده و ۷۹ نفر دیگر نیز زخمی شدند.
طبق اعلام این وزارتخانه، بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۹ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۷ هزار و ۴۱ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین تاکید کرد که تعدادی از قربانیان زیر آوار هستند و اورژانس و دفاع مدنی قادر به پیدا کردن اجساد آنها نیستند.
از سوی دیگر، صادق الخضور، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی در غزه اعلام کرد، از آغاز جنگ علیه نوار غزه، ۱۵۰۰ دانشآموز مقطع پیش دانشگاهی در این باریکه به شهادت رسیدند.
وی ادامه داد، این رخداد را یک فاجعه انسانی و آموزشی بیسابقه است.
الخضور خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف این تجاوزات و حمایت از نظام آموزشی غزه شد و تاکید کرد که حملات مداوم نه تنها جان دانشآموزان را گرفته، بلکه زیرساختهای آموزشی را نیز به شدت تخریب کرده است و بازسازی نظام آموزشی نیازمند تلاشهای گسترده و هماهنگ است.
اوضاع انسانی در غزه به شدت بحرانی گزارش شده و دسترسی به خدمات آموزشی تقریباً غیرممکن شده است.
طی هفته گذشته، ۴ خبرنگار فلسطینی در حالی که مشغول پوشش رخدادهای غزه بودند، توسط نیروهای اشغالگر هدف قرار گرفته و به شهادت رسیدند؛ اسامی این چهار خبرنگار شهید به این شرح است:
احمد اللوح، تصویربردار شبکه الجزیره، در حین پوشش حملات هوایی به النصیرات در مرکز نوار غزه به شهادت رسید.
محمد القریناوی، خبرنگار خبرگزاری سند نیز در اثر بمباران مستقیم النصیرات به شهادت رسید. در این جنایت بیش از ۴۲ فلسطینی شهید شدند.
محمد بعلوشه، خبرنگار شبکه المشهد در بمباران محل شیخ رضوان در غزه شهید شد.
ایمان الشنطی، گوینده رادیو الاقصی او نیز در در حملات هوایی به محله شیخ رضوان در غزه به شهادت رسید.
در همین راستا، دفتر اطلاعرسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد، از آغاز جنگ علیه غزه تا این لحظه ۱۹۶ خبرنگار در حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی به شهادت رسیدند.
این وقایع خونینبار دیگر توجه جهانیان را به خطراتی که خبرنگاران فلسطینی با آن روبهرو هستند، جلب میکند. مطبوعات و فعالان رسانهای خواستار اقدام فوری جامعه بینالمللی برای توقف حملات علیه خبرنگاران و پاسخگویی رژیم اشغالگر هستند.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۳۸ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و حدود ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام