شناسهٔ خبر: 70320120 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

توان و ظرفیت حوزه علمیه خواهران بی بدیل است

حوزه/ دبیر شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران گفت: حوزه علمیه خواهران در مقایسه با سایر نهادهای آموزشی کشور مثل حوزه علمیه برادران و دانشگاه‌ها سابقه کمتری دارد اما انگیزه، توان و ظرفیتی که در حوزه علمیه خواهران مشاهده می‌شود بی بدیل است.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام‌والمسلمین هاشمی گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، عنوان کرد: بازدید از دستاوردهای پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران قم به ویژه مدرسه معصومیه خواهران که از قدیمی‌ترین مدارس علمیه خواهران قم است و ظرفیت‌های بالایی دارد و توانسته به ظرفیت برساند باعث خرسندی است

وی ادامه داد: حوزه‌های علمیه خواران به مرور بعد از تأسیس جامعه الزهرا (س) در سال ۱۳۶۳ تاسیس شدند و در حال حاضر حدود ۴۶۷ مدرسه علمیه خواهران در سطوح دو، سه و چهار سراسر کشور فعال هستند.

دبیر شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران بیان کرد: حوزه علمیه خواهران در مقایسه با سایر نهادهای آموزشی کشور مثل حوزه علمیه برادران و دانشگاه‌ها سابقه کمتری دارد اما انگیزه، توان و ظرفیتی که در حوزه علمیه خواهران مشاهده می‌شود بی بدیل است.

وی افزود: تبدیل مفاهیم عمیق پژوهشی و علمی به مفاهیم قابل استفاده و کاربردی در ابعاد مختلف زندگی اشخاص و افراد از ویژگی‌های بانوان طلبه است همچنین عملکردی که در نهادهای آموزشی و پژوهش دارند و کارهای علمی عمیقی که انجام می‌دهند نشان از مزیت نسبی بانوان طلبه است.

حجت الاسلام و المسلمین هاشمی با اشاره به کسب جوایز متعدد بانوان طلبه در جشنواره ملی گفت: در بسیاری از مدارس کارهای فاخری صورت گرفته است و برخی مدارس نیز برای رسیدن به نقطه مطلوب در حال تلاش هستند که جای قدردانی و تشکر دارد و امیدوارم در سال‌های آینده شاهد رشد و ارتقا وضعیت پژوهش و علم در حوزه علمیه خواهران باشیم.

وی گفت: امروز بسیاری از موضوعاتی که ما روزی آرزوی آن در حوزه علمیه خواهران را داشتیم محقق شده و به منصه ظهور رسیده است. ارتقای آن نیز دور از دسترس نیست و با برنامه ریزی و حمایت اتفاقات بهتری رقم خواهد خورد؛ زیرا بانوان طلبه ظرفیت را دارند و فقط نیازمند نیازمند برنامه ریزی، حمایت و هدایت این استعداد هستند.

انتهای پیام