به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید صبری پور در نشست صمیمی با جمعی از سران عشایر و شیوخ اقوام مختلف شوش ، شیوخ و بزرگان عشایر و طایفهها را ظرفیتی بزرگ دانست و گفت : ظرفیت بی بدیل سران و بزرگان طوایف و عشایر برای گره گشایی از مسایل شهرستان استفاده میشود.
وی ادامه داد: مسایل مبتلا به شوش با کار جمعی، دوری از حاشیه سازیها و بهره گیری از تمام ظرفیتهای موجود قابل حل است و در این راستا مشارکت و نقش آفرینی همه بزرگان، صاحب نفوذان و شیوخ شوش مورد تاکید است.
سرپرست فرمانداری شوش با بیان اینکه بسیاری از مسایل شهرستان با استفاده از ظرفیت بزرگان، ریش سفیدان و شیوخ قابل حل است، گفت: گرههای چندین ساله شهرستان با بهره گیری از ظرفیت بزرگان و شیوخ قابل حل است.
وی با تاکید بر اینکه حضور و ارزیابی میدانی از تمام روستاها و بخشها به عنوان اولویت در دستور کار است، ادامه داد: پرداخت حقابه کشاورزان شوش به عنوان یک حق طبیعی کشاورزان شهرستان در حال پیگیری است.
صبری پور اظهارکرد: حل دغدغه کشاورزان شوش نیازمند پیگیری در سطح ملی و استانی است و در این مسیر از تمام ظرفیتهای موجود برای تحقق مطالبه کشاورزان استفاده میشود.
وی افزود: حقابه کشاورزی، پرداخت پول چغندر و قطعی مکرر برق از جمله مطالبههای مهم کشاورزان و شهروندان شوش است که این موارد با استفاده از ظرفیت نماینده مردم شوش و کرخه از مجلس شورای اسلامی پیگیری میشود.
سرپرست فرمانداری شوش اظهارکرد: اختلافهای جزئی میان عشایر نباید به درگیری طایفهای منجر شود و انتظار از سران عشایر شهرستان افزایش همدلی و ایجاد صلح و سازش میان جوانان طوایف به منظور جلوگیری از بروز درگیریهای جدی است.
شهرستان شوش دارای سه شهر شوش، حر و فتح المبین، ۲ بخش مرکزی و فتح المبین، چهار دهستان حسین آباد، بن معلی، سرخه و چنانه و ۲۲۰ روستا با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت است.
شوش الگویی برای تحقق شعار وفاق ملی
سرپرست فرمانداری شوش وفاق و بهره گیری از ظرفیت بزرگان و شیوخ عشایر را رویکرد دولت چهاردهم دانست.
صاحبخبر -
∎