شناسهٔ خبر: 70317407 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران؛ در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران؛

عوارضی ۵ آزادراه دولتی از ابتدای بهمن ماه افزایش می یابد+فیلم

معاون وزیر راه و شهرسازی از افزایش و پیمایشی شدن عوارضی ۵آزادراه دولتی از ابتدای بهمن ماه خبر داد.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - رضا اکبری رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در نشست خبری هشتمین نمایشگاه حمل‌ونقل لجستیک و صنایع وابسته گفت: عوارضی ۵ آزادراه دولتی از ابتدای بهمن ماه پیمایشی و افزایش می یابد.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از افزایش نرخ عوارضی به صورت پیمایشی در تعدادی از آزادراه های کشور به باشگاه خبرنگاران خبر داد و گفت: از آنجایی که عوارضی برخی از آزادراه راه‌های دولتی در ۵سال گذشته تغییری نکرده بود کفاف هزینه ها را نمی داد.

اکبری بیان کرد: با درخواست افزایش عوارضی در شورای اقتصاد نرخ جدید برای ۵ آزاد راه دولتی از جمله تهران_ قم، تهران_ ساوه، براساس پیمایش تصویب شد.

وی یادآور شد: نرخ عوارضی آزاد راه های مشارکتی هیچ تغییری نمی کند.

<div id="video-display-embed-code_20175600"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8885559/20175600?width=400&height=300"></script></div>