به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در نشست نخبگان فرهنگی، مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان تویسرکان افزود: ساختارهای فعلی آموزشی در کشور با نیازهای جامعه همخوانی ندارد.
وی ادامه داد: اساسی ترین ماموریت تعلیم و تربیت این است که بیابیم چرا نمی توانیم محصول خوبی تحویل جامعه دهیم و بر روی حل این مساله متمرکز شده ایم.
۸۰ درصد دانش آموزان باید در مسیر مهارت آموزی قرار بگیرند
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت مهارت آموزش دانش آموزان، تصریح کرد: باید ۸۰ درصد دانش آموزان در مسیر مهارت آموزی قرار گیرند.
وی همچنین گفت: نمرات معدل کشوری دانش آموزان رضایت بخش نیست و مسأله تاثیر معدل در نظام آموزشی در حال بررسی است.
وی تصریح کرد: تولید محتوای مناسب آموزشی و توجه به ارتقای وضعیت معلمان از عناصر اصلی پیشرفت نظام آموزشی در کشور محسوب می شود که این مهم مورد توجه قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش در ادامه پرداخت بخش عمده ای از پاداش پایان خدمت بازنشستگان و پرداخت بموقع حق التدریس معلمان از کارهای خوب انجام شده طی سالجاری در این وزارتخانه عنوان کرد.
وی با بیان اینکه حل مشکلات معلمان، تراکم کلاس های درس و تسریع در تکمیل طرحهای زیرساختی آموزش و پرورش مورد توجه جدی است، بیان کرد: برنامه ریزی دقیق نسبت به هدف گذاری آموزشی و شاخص های آن و اجرای آنها بسیار مهم است که در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
کاظمی گفت: اینکه توسعه متوازن در آموزش و پرورش چگونه می تواند محقق شود، باید به ظرفیت های بومی و شهرستانی هر منطقه توجه شود.
وی، تولید و انتفال علم و دانش در کشور و ساخت فرهنگ و تمدن و سبک زندگی یک کشور را وظیفه اصلی آموزش و پرورش دانست که نشانگر اهمیت حیاتی این وزراتخاته و نقش مهم آن است.
مشکلات رتبه بندی معلمان بزودی مرتفع می شود
این عضو هیات دولت با بیان اینکه تحول آموزش و پرورش بر اساس نقشه راه تدوین شده است، یادآور شد: ۸۰ هزار نیرو استخدام و حقوق آنها پرداخت شده و مشکلات رتبه بندی نیز بزودی برطرف می شود.
کاظمی، پاداش بازنشستگی معلمان را دغدغه ای خواند که در جلسه سران قوا نیز مطرح شده است.
کاظمی یادآور شد: توسعه عدالت آموزشی و کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت مورد توجه خاص دولت چهاردهم قرار دارد.
وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از صحبت های خود یاد و خاطره شهید مفتح که از شهدای برجسته انقلاب و فرزند استان همدان است را گرامی داشت و افزود: شهید مفتح نماد انسجام فرهنگی کشور و وحدت حوزه و دانشگاه است.
وی، یکی از بهترین راهها برای تقویت گفتمان فرهنگی برگزاری نشست با مسوولان فرهنگی کشور دانست و تاکید کرد: کار اصلی تعلیم و تربیت بر دوش معلمان است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در فضای گفتمانی، تعلیم و تربیت زیرساخت و مولد اصلی در کشور است،ادامه داد: زیرساخت علم و دانش و فرهنگ جامعه قابل حذف شدن نیست و این قدرت نرم نظام است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر مسأله آموزش و پرورش ، دغدغه مهم همه دولتمردان و نمایندگان مجلس است و این سرآغاز تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور به شمار می رود.
به گزارش ایرنا، وزیر آموزش و پرورش در سفر به شهرستان تویسرکان از طرحهای عمرانی در دست اجرا از جمله چندین مدرسه در حال ساخت بازدید کرد.
تویسرکان چهارمین شهر بزرگ استان همدان که در جنوب کوه الوند واقع شده است. جمعیت آن ۵۵٬۷۰۸ نفر است، از شمال به دره مرادبیگ، از شمال غرب به شهرستان اسدآباد، از شرق به شهرستان ملایر، از جنوب به شهرستان نهاوند، و از غرب به شهرستان کنگاور در استان کرمانشاه محدود میشود. این شهر به خاطر تعدد و بزرگی درختان گردو بسیار معروف است.