مدیران اجرایی همچنین به سهم عمده صادرات پسته و کاتد مس و واردات قطعات خودروسازی اشاره کردند و خواستار رفع موانع زیرساختی و اعتباری شدند.
رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان کرمان، صبح امروز ۲۷ آذرماه در این نشست خواستار تجمیع حسابهای معادن به فراخور مناطق مختلف شد تا به بهبود وضعیت بانکها در آن مناطق کمک کند.
عبدالله آبسواران همچنین به تسهیلات مربوط به زلزله بم اشاره کرد و از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواست برای رفع این دیون که همچنان بر دوش تسهیلاتگیرندگان باقی مانده، اقدام جدی انجام دهند.
۷۰ درصد مالیات کرمان از ۱۰ شرکت تأمین میشود
زینلپور مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان نیز در این نشست اعلام کرد: بیش از ۷۰ درصد مالیات استان از ۱۰ شرکت بزرگ تأمین میشود. در هشت ماهه نخست امسال حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان مالیات در استان وصول شده که از این میزان، ۲۸ هزار میلیارد تومان مربوط به این شرکتهاست.
کرمان؛ رتبه چهارم در واردات و دوازدهم در صادرات
محمد دولتی مدیرکل گمرکات استان کرمان هم در این جلسه گفت: استان کرمان در زمینه واردات رتبه چهارم و در صادرات رتبه ۱۲ کشور را دارد. همچنین گمرکات کرمان یکی از پنج گمرک برتر درآمدی کشور است.
وی بیان کرد: در هشت ماهه امسال گمرکات کشور ۳۳.۵ همت درآمد داشتهاند که حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است و از عدد ارزش افزوده، ۳۲۰۰ میلیارد تومان مربوط به استان کرمان است با این حال، بخش اندکی از این درآمد به استان اختصاص پیدا میکند.
دولتی در ادامه با اشاره به اقلام اصلی صادرات و واردات استان گفت: محصولات صادراتی استان شامل پسته، کاتد مس و مصنوعات مسی است و بیشترین واردات نیز به قطعات خودروسازی مربوط میشود.
مدیرکل گمرکات کرمان همچنین از کمبود نیروی انسانی و زیرساختهای لازم در مجموعه گمرکات استان خبر داد و خواستار بررسی این مشکلات در نشستی با حضور نمایندگان استان و مسئولان کشوری گمرک شد.
به گزارش ایسنا، این نشست به بررسی چالشهای اقتصادی استان کرمان اختصاص داشت و مسئولان حاضر بر ضرورت همکاری بیشتر میان دستگاههای اجرایی و نمایندگان مجلس برای رفع موانع و تحقق اهداف اقتصادی استان تأکید کردند.
انتهای پیام