به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، و بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مطالعهای نشان داده که فقط پنج دقیقه فعالیت در روز به طور بالقوه فشار خون را کاهش میدهد؛ بنابراین جایگزینی رفتارهای بیتحرک با ۲۰ تا ۲۷ دقیقه ورزش در روز، از جمله پیاده روی در سربالایی، بالا رفتن از پله، دویدن و دوچرخه سواری با کاهش معنادار فشارخون همراه است.
این پژوهش تاکید دارد که فشار خون بالا یکی از بزرگترین مشکلات سلامتی در سراسر جهان است، اما بر خلاف برخی از علل اصلی مرگومیر قلبی عروقی، ممکن است علاوه بر دارو، راههای نسبتا در دسترس برای مقابله با این مشکل نیز وجود داشته باشد.
این یافته که انجام حداقل پنج دقیقه ورزش اضافی در روز میتواند با فشارخون پایینتر همراه باشد، تاکید میکند که حرکات کوتاهمدت با شدت بالاتر چقدر میتواند برای مدیریت فشار خون موثر باشد.
فشارخون بالا یا افزایش مداوم فشارخون، یکی از شایعترین علل مرگ زودرس در سطح جهان است. این بیماری که ۱.۲۸ میلیارد بزرگسال در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار داده، میتواند منجر به سکته مغزی، سکته قلبی، نارسایی قلبی، آسیب کلیوی و بسیاری دیگر از مشکلات سلامتی شود و به دلیل نداشتن علائم، اغلب به عنوان "قاتل خاموش" توصیف میشود.
این مطالعه مشخص کرده است که جایگزینی رفتار بیتحرک با ۲۰ تا ۲۷ دقیقه ورزش در روز میتواند بیماری قلبی عروقی را تا ٢٨ درصد در سطح جمعیت کاهش دهد ...
یافتههای این مطالعه نشان داده که در اکثر مردم، ورزش کلید کاهش فشارخون است و اشکال ملایمتر فعالیت بدنی مانند راه رفتن احتمالاً تاثیر کمتری دارند.
منبع: ایسنا