به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دشتی به حوزه فعالیت خود اشاره کرد و گفت: پژوهشهای من در زمینه فارماکوتراپی بیماران کلیوی و بیماران پیوند اعضا است و از ۶ سال گذشته پژوهشها را به سمت رفع مشکلات درمانی جامعه هدف دار کردیم و پروتکلها و راهنماهای بالینی را برای بیماران پیوند اعضا تدوین کردیم.
وی تصریح کرد: اگر امروز به عنوان پژوهشگر برجسته انتخاب شدم به عنوان تیم پژوهشی از پیوند اعضا بیمارستان امام خمینی تهران هستم که آنها نقش موثری در این پژوهشها داشتند.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: موفقیت من به خاطر حمایتهای دخترم و همسرم بوده است تا بتوانم به کارهای پژوهشی ادامه دهم.
دشتی خویدکی ادامه داد: نتایج این پژوهشها به صورت پروتکلهای جامع فارماکوتراپی پیوند اعضا منتشر شده است که در زمینه پیوند کبد بزرگسالان، پیوند کبد کودکان، پیوند کلیه بزرگسالان و پیوند کلیه و پانکراس همزمان بزرگسالان است و در ادامه برای پیوند قلب بزرگسالان منتشر خواهد شد.
وی با اشاره به نسل جدید افزود: نسلی که ما با آن مواجه هستیم بسیار با استعداد هستند و با تکنولوژی بزرگ شدند و به راحتی میتوانند اطلاعات به روز دنیا را بدست آورند. این نسل برای ما مشوقی هستند که وارد این مسیر شویم.
پژوهشگر نمونه دانشگاه تهران ادامه داد: نسل جدید صبوری کمتری نسبت به نسل قدیم دارد و تمایل دارند سریع به نتیجه برسند و نتایجشان دیده شود. تشویق کردن نسل جوان و اینکه بدانند توسط نسلهای بزرگتر دیده میشوند، نادیده گرفته نمیشوند و دستاوردهای آنها به نام خودشان است امری بسیار مهم است و میتواند انگیزهای برای ماندن داشته باشند و به کشور خود خدمت کنند.
استاد داروسازی و پژوهشگر برجسته فناوری:
حمایت از نسل جوان انگیزهای برای خدمت به کشور است
سیمین دشتی خویدکی استاد داروسازی بالینی و فارماکوتراپی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان پژوهشگر برجسته سی و سومین جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه تهران برگزیده شد.
صاحبخبر -
∎