به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمد رئیسی مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: ۳۳ نیروگاه خورشیدی با ظرفیت ۹۹ مگاوات تولید برق در سطح استان با همکاری شرکت توانیر و سازمان ساتبا ساخته میشود.
وی ادامه داد: تامین برق مطمئن، پایدار و پاک با اولویت مناطق دارای نیازمندی شبکه برق از جمله اهداف اجرای این طرح است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان گفت: سه هزار و ۵۲۸ نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در این استان تاکنون نصب و به بهره برداری رسیده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۵۸۹ میلیارد ریال به حساب سرمایه گذاران نیروگاههای خورشیدی استان واریز شده است و سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و پاک قابلیت تبدیل شدن به قطب انرژیهای تجدید پذیر را داردمجموع انرژی تولید شده این نیروگاهها از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، حدود ۱۸ میلیون کیلووات ساعت بوده است.
وی ادامه داد: چشم انداز نصب نیروگاه خورشیدی کوچک مقیاس در سیستان و بلوچستان حدود پنج هزار نیروگاه است، که اقدامات و برنامه ریزی جهت احداث این تعداد نیروگاه صورت پذیرفته و عملیات اجرایی آن در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان تصریح کرد: یکی از اقدامات مهم انجام شده در بخش احداث نیروگاههای خورشیدی انعقاد قرارداد با دستگاههایی، چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی است که افراد تحت پوشش این مراکز میتوانند با ثبت نام و احداث نیروگاه خورشیدی از این ظرفیت استفاده کنند.
وی گفت: سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیتهای بالقوه بسیار در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و پاک قابلیت تبدیل شدن به قطب انرژیهای تجدید پذیر را دارد.