شناسهٔ خبر: 70311642 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بازگشت موج جدید کشتار غیرنظامیان به غزه

رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سیاست تخریب و ویرانی حداکثری را برای پاکسازی قومی در این باریکه در پیش گرفته است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

کارشناسان عنوان کرده‌اند که آنچه در غزه اتفاق می‌افتد، یک جنایت بزرگ علیه بشریت بوده که نشان‌دهنده وحشیگری اشغالگران و سکوت جهان در برابر رنج مردم مظلوم و محاصره‌شده این باریکه است.

رژیم صهیونییستی از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، یک جنگ نسل‌کشی را در نوار غزه آغاز کرده که حدود ۴۵ هزار شهید که بیشتر آنها زنان و کودکان هستند، برجای گذاشته است. 

دومین سال نسل‌کشی در غزه با محکومیت فزاینده بین‌المللی مواجه شده و مقام‌ها و نهاد‌ها این حمله‌ها و جلوگیری از ارسال کمک‌ها را تلاشی عمدی برای نابودی جمعیت این باریکه می‌دانند.

ارتش رژیم صهیونیستی در یکی از تازه‌ترین جنایت‌های خود مدرسه دیگری را در جنوب غزه بمباران کرد که در نتیجه آن دست‌کم ۲۰ فلسطینی آواره که در این ساختمان پناه گرفته بودند، به شهادت رسیدند. 

براساس گزارش‌ها، تسلیحات انفجاری رژیم صهیونیستی به طور میانگین هر ۳ ساعت یک بار زیرساخت‌های غیرنظامی غزه ازجمله مدارس، بیمارستان‌ها و نقاط توزیع کمک‌رسانی را هدف قرار می‌دهند. 

تحلیل‌های آکسفام نشان می‌دهد که طی یک سال گذشته بیش از دوره مشابه درگیری‌های دیگر در ۲ دهه گذشته، زنان و کودکان در غزه ازسوی رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. 

حمله عمدی رژیم صهیونیستی به خبرنگاران

رژیم صهیونیستی همچنین اقشار مختلف را در غزه به‌طور عمدی هدف قرار می‌دهد. یکی از این اقشار خبرنگاران و اصحاب رسانه هستند.

کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران (CPJ) می‌گوید که کشتار عمدی روزنامه‌نگاران فلسطینی ازسوی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به منزله جنایت جنگی است. 

جودی گینزبرگ، مدیر اجرایی این گروه مستقر در آمریکا برای نظارت بر نقض حقوق بشر علیه روزنامه‌نگاران در سراسر جهان، گفت که سازمان او که کشتار ده‌ها نفر از اهالی رسانه‌ای را در غزه مستند می‌کند، معتقد است که رژیم صهیونیستی به‌طور عمدی تعدادی از روزنامه‌نگاران را در غزه هدف قرار داده است.

کارزار جنایت رژیم صهیونیستی برای نابودی زندگی در غزه

گینزبرگ، اضافه کرد که رژیم اشغالگر با این کشتار‌ها یک جنایت جنگی را رقم می‌زند.

وی خاطرنشان کرد که کشتار روزنامه‌نگاران فلسطینی ازسوی رژیم صهیونیستی بخشی از تلاش نظام‌مند این رژیم برای سانسور اطلاعات مخابره‌شده از غزه و کرانه باختری اشغالی است.

این اظهارات در حالی بیان شد که شبکه خبری الجزیره رژیم صهیونیستی را به‌دلیل قتل هدفمند تصویربردار ۳۹ ساله خود، به نام احمد باکر اللوح، در حمله روز یکشنبه، ۲۵ آذر به اردوگاه آوارگان النصیرات در غزه محکوم کرد.

حمله هدفمند اشغالگران به زیرساخت‌های غذایی غزه

براساس مطالعه سازمان ملل از تصاویر ماهواره‌ای، بیش از ۹۰ درصد دام‌ها در غزه تلف شده‌اند و حدود ۷۰ درصد از زمین‌های زراعی از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه از بین رفته یا آسیب دیده است.

براساس داده‌های موجود، بیش از نیمی از گله‌های تلف شده‌اند و بیش از سه‌چهارم باغ‌های معروف این منطقه از بین رفته یا آسیب دیده‌اند.

راین پاولسن، رئیس دفتر امور اضطراری و تاب‌آوری سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد، اظهار کرد که ظرفیت تولید غذای محلی در غزه از بین رفته است. 

کارزار جنایت رژیم صهیونیستی برای نابودی زندگی در غزه

پاولسن به سازمان ملل، گفت که مسیر‌های وسایل نقلیه، تخریب و گلوله‌باران‌ها خسارت‌های قابل توجهی به زمین‌های کشاورزی، زیرساخت‌ها، چاه‌ها و سایر زیرساخت‌های تولیدی غذا وارد کرده و خطر قحطی را افزایش داده است.

پیش از آغاز جنگ در سال گذشته، مزارع حدود ۴۰ درصد از غزه را پوشش می‌دادند و به اندازه کافی سبزیجات، تخم مرغ، شیر تازه، مرغ و ماهی برای تامین تقریبا یک‌سوم تقاضای محلی تولید می‌شد. بسیاری از خانواده‌ها درختان زیتون یا میوه داشتند.

انتهای پیام/