به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت صمت به نقل از روابط عمومی اداره کل صمت استان کرمانشاه؛ در بازدیدی که توسط «حمید بازارگان» معاون سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، «منوچهر حبیبی» استاندار و «محسن دارابی» مدیرکل صمت استان کرمانشاه، از واحدهای تولیدی بیواتانول، بیوایمپلنت و چیاسرام صورت گرفت، بر اهمیت توسعه و حمایت از صنایع محلی تاکید شد.
این بازدید با هدف بررسی مشکلات و نیازهای این واحدها و ارائه راهکارهای عملی برای بهبود شرایط تولید و افزایش اشتغال در استان انجام شد
«محسن دارابی» مدیرکل صمت استان کرمانشاه، در خصوص شرکت گسترش سوخت سبز (بیواتانول) گفت: این پروژه از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه بوده و سرمایهگذاری اولیه این طرح از طرف سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران است که به بهرهبرداری رسیده است.
وی در خصوص محصول این شرکت افزود: الکل اتانول ۹۹/۹ درصدی با ظرفیت تولید روزانه ۲۰۰ هزار لیتر کاربردی در صنعت به غیر از تمامی کاربریهای شیمیایی که دارد بحث اکتان افزایی سوخت خودروهاست که برای بالابردن عدد اکتان به بنزین اضافه میشود.
مدیرکل صمت استان کرمانشاه، ارزش سرمایهگذاری این طرح را ۵ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و یاد آور شد: با اجرایی شدن این طرح، اشتغالزایی برای ۲۰۰ نفر به شکل مستقیم و ۱۰۰۰ نفر بهصورت غیر مستقیم صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه این شرکت یکی از افتخارات صنعتی استان است که هم به محیط زیست کمک کرده و بخشی از نیازهای کشور را برآورده میکند و هم در فرآیندی از یک کالا که خودش باید به تنهایی مصرف میشد، تجزیه صورت میگیرد، اضافه کرد: با توجه به اینکه چنین اقداماتی، خود محصول را تقویت میکند، در کنار آن باعث میشود مقداری از فرآوردههای شیمیایی فاصله بگیریم. ضمن اینکه مواد اولیه این کارخانه ذرت دامی است.
دارابی همچنین در مورد طرح چیاسرام اینگونه اظهارنظر کرد: محصول این شرکت کاشی اسلب سرامیکی سایز بزرگ است که ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در زمان بهرهبرداری در فاز اول حدود ۷۰۰ نفر اشتغالزایی ایجاد میکند.
وی در ادامه یادآور شد: ترکیب سهامداران این پروژه صنعتی از عمده مشکلات بوده که مرتفع شده است.
مدیرکل صمت استان کرمانشاه، تاکید کرد: با پیگیریهای بهعمل آمده از سوی مدیریت ارشد استان، کار راهاندازی این طرح در مرحله نهایی بوده و هیچ مشکلی برای تامین مالی این پروژه وجود ندارد.
وی اضافه کرد: تنها هماهنگی بین بخشی دستگاههای متولی از جمله بهداشت و درمان، پزشکی قانونی و گمرکات استان بوده که طی جلسه اختصاصی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، برای این طرح صنعتی این موانع برطرف شد.
دارابی همچنین گفت: با راه اندازی این واحد تولیدی ضمن ارز آوری برای کشور انواع بیوایمپلنتهای قلبی و عروقی، استخوانی تحت عنوان بافت نرم و سخت در استان تولید خواهد شد.
انتهای پیام/