شناسهٔ خبر: 70304481 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری:

باید فرهنگ نخبگی در استان تقویت شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: باید فرهنگ نخبگی در استان تقویت و در راستای جذب نخبگان تلاش شود.

صاحب‌خبر -

یحیی رمضانی گهرویی امروز ۲۶ آذرماه در نشست با جمعی از نخبگان چهارمحال و بختیاری بر ضرورت استفاده از نخبگان تاکید و اظهار کرد: قطعاً اگر تیم مدیریتی استان از شما نخبگان استفاده نکند متضرر خواهد شد، در حقیقت امروزه با روش‌های سنتی نمی‌توان مسیر توسعه را ادامه داد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به موضوع دانش، مهارت، تخصص و نوآوری نخبگان، افزود: هر اختراعی که شما نخبگان انجام می‌دهید اگر از نظر مردم استفاده نشود جذابیت لازم را ندارد، لذا باید چهارمحال و بختیاری به هویت اصلی خود که گم شده برگردد، این موضوعی است که روی آن کار نشده است و شما نخبگان می‌توانید این هویت را برگردانید. 

رمضانی در ادامه گفت: در چهارمحال و بختیاری کسب و کار نوین وجود ندارد و از شیوه‌های نوین استفاده نمی‌شود، حتی تجارت و بازرگانی نوین در استان نداریم، به طور مثال محصول بادامی که در استان تولید و روانه بازار می‌شود، مباحث بسته‌بندی و ... به صورت بسیار سنتی است.

وی با بیان اینکه باید مدیران استان تشنه نخبگان باشند، تصریح کرد: متاسفانه حلقه مفقوده‌ای که در استان وجود دارد این است که مدیران سواد نخبگی ندارند و باید فرهنگ نخبگی تقویت و در راستای جذب نخبگان تلاش شود، حتی از نخبگان می‌توان در جلسات مختلف بهره‌مند و حضور داشته باشند.

به گفته وی، نخبگان می‌توانند برای دستگاه‌های اجرایی و تیم اقتصادی استان جذابیت ایجاد کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت حمایت‌های روانی و مشاوره‌ای نخبگان، لزوم فراهم کردن بازدیدها و کارناوال‌های علمی، حرکت شهرهای برخوردار استان به سمت هوشمندسازی و کمک به رفع معضلات استان از سوی جامعه نخبگان اشاره و اظهار کرد: قطعا این مسائل با کمک شما نخبگان مرتفع خواهد شد و با ابزارهای علمی می‌توان در راستای توسعه حرکت کرد. 

رمضانی تاکید کرد: در حقیقت نخبگان می‌توانند در مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به مسئولان استان کمک کنند، زیرا استان به شما نیازمند است و هر کدام از شما می‌توانید برای رفع معضلات با ایجاد جرقه‌ای موثر باشید.

به گفته وی، هر نخبه‌ای که طرح مطالعاتی متقن و کارساز برای استان دارد می‌تواند معرفی کند تا جرقه‌ای برای رفع مشکلات استان باشد. 

همچنین یعقوب طادی، رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با اشاره به شناسایی و حمایت ۷۵۰ نخبه در استان، اظهار کرد: نخبه‌شناسی، نخبه گزینی، نخبه پروری و نخبه گماری فرایندی برای نخبگان است که اگر به خوبی انجام شود قطعا منجر به انجام وظیفه خواهد شد.

وی افزود: اگر شخصی استعداد خدادادی به همراه یک تخصص داشته باشد، به عنوان مستعد برتر بنیاد نخبگان شناخته می‌شود. 

طادی با اشاره به بحث نگهداشت نخبگان و جذب در دستگاه‌های اجرایی، گفت: متاسفانه علاوه بر مهاجرت نخبگان به خارج از کشور، بحث مهاجرت بین استانی یکی از مشکلاتی است که باید با کمک دستگاه‌ها رفع شود، همچنین نخبگان، سرآمدان و خبرگان جامعه آنطور که باید در این استان حمایت و معرفی نمی‌شوند، بنابراین لازم است دستگاه‌های اجرایی همکاری کنند.

وی به بحث مسکن نخبگان و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین تاکید کرد.

به گزارش ایسنا در این نشست، نخبگان به ارائه مسائل، مشکلات و پیشنهادات پرداختند.

انتهای پیام