شناسهٔ خبر: 70303545 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

رشد ۷۰۰ درصدی دریافت آثار پژوهشی در جشنواره پژوهشگران برتر وزارت کار

رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی گفت:در مجموع ۱۴۵۷ اثر پژوهشی با مشارکت ۳۰۴ پژوهشگر با رشد ۷۰۰ درصدی نسبت به سال قبل در جریان انتخاب پژوهشگران برتر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و موسسات تابعه این وزارتخانه مورد ارزیابی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ابراهیم صادقی‌فر، در جشنواره پژوهش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: جریان سازی موضوع پژوهش دارای اهمیت فراوانی است. در این راستا امسال تمام مؤسسات مجموعه وزارت کار تلاش داشتند ضمن تکریم پژوهش و پژوهشگران، بانک‌های اطلاعاتی این حوزه را تکمیل کنیم.

وی با بیان اینکه در این مقطع نگاه ما این است که پژوهش را در اولویت قرار دهیم گفت: ما به دنبال این هستیم که حوزه پژوهش را به حوزه سیاستگذاری و بخش‌های اجرایی ارتباط دهیم.

رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی ادامه داد: در کل کشور حوزه پژوهش با چالش بودجه مواجه است؛ اکنون سهم پژوهش در این چارچوب دولتی و خصوصی کمتر از نیم درصد است.

صادقی فر ادامه داد: متاسفانه پژوهش به کالای لوکس تبدیل شده است که اگر پول داشته باشیم صرف آن می‌کنیم.

وی با اشاره به فرآیند اجرای جشنواره هفته پزوهش، تشکیل شورای سیاستگذاری هفته پژوهش و کمیته علمی با مشارکت همه بخش‌ها و ذینفعان و تدوین نظام نامه و شیوه نامه انتخاب برگزیدگان اضافه کرد: براساس مصوبه شورای سیاستگذاری، آثار برمبنای نگاه کلان بررسی شده است.

رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی افزود: ابتدا آثار در استان ها، سپس در دستگاه‌ها و پس از آن در سطح ملی مورد داوری قرار گرفت.

صادقی‌فر گفت: تقریبا همه استان‌ها در حوزه آثار پژوهشی فعالیت خوبی از خود نشان دادند.

وی با بیان اینکه امسال منتخبین پژوهش در حوزه‌های ماموریتی انتخاب شدند ادامه داد: در کنار پژوهشگران برتر مجموعه وزارتخانه و سازمان‌های تابعه، از طریق فراخوان عمومی در سراسر کشور، آثار برتر علمی مرتبط نیز شناسایی شدند که انشالله مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت.

رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی مهم‌ترین راهبرد این موسسه در دولت چهاردهم را توسعه ارتباطات بین المللی و پایه گذاری میراث پایدار علمی عنوان کرد و افزود: سعی می‌کنیم جدیدترین یافته‌های علمی در سطح جهان را بومی سازی و بهره برداری کنیم.

انتهای پیام/