به گزارش ایرنا، ناهید پرویزپور روز دوشنبه در جلسه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه به بیماران خاص و صعبالعلاج، بیان کرد: کمک به همنوع وظیفهای انسانی است و در این راه بطور معمول قوانین در یک چارچوب خاصی قرار دارد ولی حوزه بیماران خاص و صعبالعلاج این موضوع متفاوت بوده و باید با نگاهی ویژه آنها را ببینیم.
وی سلامت روانی خانواده را منوط بر سلامت جسمی آنها دانست و افزود: هزینه بیماران صعبالعلاج هنگفت است و تا جایی که میتوانیم باید کمک حال آنها باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: بیمه سلامت استان با راهاندازی صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج کمکهای خوبی به این بیماران کرده و انتظار میرود بانکهای استان نیز در این راه همکاری لازم را داشته باشند.
پرویزپور بیان کرد: باید بیماران نیازمند را حمایت و در این راستا بانکهای استان میتوانند با پرداخت تسهیلات قرضالحسنه گرهای از مشکلات آنها را باز کنند.
وی گفت: مردم هماستانی در حوزه معیشت و اقتصاد نسبت به سایر استانها شرایط متفاوتی دارند و نگاه مسئولین و مدیران عامل بانکها هم باید در مساعدت به بیماران نگاه متفاوتی باشد.
به گزارش ایرنا، سال گذشته تعداد بیماران نادر صعب العلاج استان ۲۷ هزار نفر بود که با افزایش یک هزار و ۳۱۲ نفری امسال به ۲۸ هزار و ۳۱۲ نفر رسیده اند و با اجرای طرح صندوق بیماران خاص ۵۰۰ میلیارد ریال جهت خدمات سرپایی و بستری هزینه شده است.