شناسهٔ خبر: 70300163 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

هوای قم از فردا گرم‌تر می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی قم استان از افزایش نسبی دما در ۳ روز آینده خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ مرتضی صبوری با بیان اینکه از عصر امروز شاهد افزایش ابر در آسمان استان قم خواهیم بود گفت: هوای فردا نیمه ابری و غبارآلود، در برخی ساعت ها، همراه با افزایش ابر خواهد بود.

وی با اشاره به آغاز روند افزایشی دما در قم گفت: افزایش نسبی دما تا پنج شنبه ادامه دارد و کمینه دمای صبح امروز در قم ۴ درجه سانتیگراد زیر صفر بود که این عدد فردا به صفر درجه سانتیگراد خواهد رسید.

کارشناس هواشناسی بیشینه دمای امروز قم را هم ۷ درجه سانتیگراد بالای صفر اعلام کرد و گفت: فردا حداکصر دمای شهر قم به ۹ درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.

صبوری با اشاره به پایداری هوا در سه روز آینده گفت: این وضعیت سبب انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه پیش رو خواهد شد.

وی با پیش بینی آسمان ابری برای روز جمعه گفت: در آخرین روز از پاییز امسال شاهد روند معکوس در دمای استان قم و ثبت دوباره اعداد صفر و زیر صفر برای کمینه دما خواهیم بود.