شناسهٔ خبر: 70299722 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پلمب چهار واحد صنفی در شادگان

رییس مرکز بهداشت شادگان گفت: چهار واحد صنفی در این شهرستان به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی پلمب شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سید غالب موسوی اظهار کرد: با توجه به نظارت بر اجرایی شدن دستورالعمل‌های بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در شهرستان شادگان، در بازدید‌های کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت این شهرستان، ۲ واحد نانوایی، یک واحد خواروبار فروشی و یک واحد آشپزخانه با همکاری اداره اماکن پلمب شد.

وی افزود: توجه به اهمیت سلامت مردم نظارت‌های مستمر بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اقلام آرایشی و بهداشتی ادامه دارد و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی با متخلفان برخورد می‌‎شود و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

رییس مرکز بهداشت شادگان از مردم خواست هنگام خرید‌های روزانه به تاریخ تولید و انقضای محصولات دقت کنند و همچنین ضمن بررسی کیفیت محصولات به وضعیت بهداشتی مرکز عرضه‌کننده کالا نیز توجه کافی داشته باشند.

موسوی بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت به صورت ۲۴ساعته آماده دریافت شکایات مردمی است.