شناسهٔ خبر: 70299045 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

در دورهمی صمیمی دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگرمطرح شد؛ در دورهمی صمیمی دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگرمطرح شد؛

سرآمد و عصاره جامعه ایثارگری، تبلور ۱۱ هزار نخبه‌ هستند

در کنار گنجینه جامعه ایثارگری سرآمد و عصاره جامعه ایثارگری، تبلور حدود ۱۱ هزار عزیز نخبه‌ای هستند که میوه شیرین و ثمره ارزشمند جامعه ایثارگری هستند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قبادی - اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: نعمت بزرگ و گنجینه عظیمی که خداوند به کشور عنایت کرده است و آن گنجینه ماندگار ارزشمند که در  کشوری ما وجود دارد و خیلی از کشور‌ها غبطه می‌خوردند  و به دنبال قهرمان سازی هستند و به آن قهرمان‌ها افتخار می‌کنند.

وی افزود: در کنار گنجینه جامعه ایثارگری  سرآمد و عصاره جامعه ایثارگری، تبلور حدود ۱۱ هزار عزیز نخبه‌ای هستند که میوه شیرین و ثمره ارزشمند جامعه ایثارگری هستند.

اوحدی اظهار کرد: شما عزیزان ثمره واقعی قهرمانان هستید و دیروز سالروز وفات مظلومانه‌ام البنین بود و ما در ۳۱ استان و بیش از ۸۰ شهر مراسم بزرگداشت مادران و همسران شهدا را برگزار کردیم.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: ما به عنوان خادمین شما عزیزان هستیم و امروز در شرایط جامعه بیش از هر زمانی احساس نیاز به جامعه نخبگانی به صورت عام و جامعه نخبگان به صورت خاص هستیم و    روز گذشته خدمت خانواده شهدا عرض کردم که یکی از بزرگترین آفت‌هایی که این سرمایه عظیم و کشور را مورد آسیب خود قرار بدهد آسیب و آفت  تحریف است و امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم که در مقابله با این تحریف جهاد تبیین داشته باشیم.

عادل مهری مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر گفت: فناوران ایثارگر در دو، سه سال گذشته با حضور آقای اوحدی استارت این کار زده شد تا مرکز دانش پژوهان به خاطر  نخبگان و فرهیختگان عزیزان  که در جامعه آماری خود دارد اقداماتی را برای حمایت از استارتاپ‌ها و محصولات دانش بنیان داشته باشیم.

وی ادامه داد: برخی از  بخش‌های دیگر بنیاد این هدف را داشتند، اما به دلیل حضور این جامعه هدف فرهیخته توانستیم نزدیک به هزار و ۲۰۰ طرح یا تیم استارتاپ‌ها در یک مقطع فراخوان‌ها برسیم.

مهری عنوان کرد:ماهیت استارت تاپ‌ها در کشور یا دنیا خیلی دامنه دار نباشد مگر اینکه خیلی موثر و دوام دار عمل کند تا به محصول برسد و دوستانی که امروز در خدمت آنها هستیم افرادی هستند که حوزه استارتاپ و ایده‌ها را به محصول رساندند.

مهدی پیرامون برنامه‌های این حوزه توضیح داد:  بحث شناسایی و هدایت متقاضیان ایثارگر از ابتدای شروع این واحد در اداره کل، برگزاری رویداد ملی، منطقه‌ای و استانی برای شناسایی، انعقاد قرارداد با پارک‌های علمی و فناوری بیش از  ۲۵ استان، فراهم کردن حضور فناوران ایثارگر در نمایشگاه‌ها ملی و بین المللی،   ایجاد بستر مناسب  در جهت حضور  ایثارگران در رویداد‌های استارتاپی در سطح کشور  و... بخشی از برنامه ما در این حوزه بوده است.

وی افزود: ما فرصت را ایجاد کردیم تا فناوران ایثارگر با دوستان دیگر استارتاپ‌ها  بین دیگر در سطح کشور عزیزان رقابت کنند. همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی با تشخصی افراد منتور انجام می‌شود و انعقاد تفاهم نامه با معاونت علمی جهت صدور مجوز‌هایی برای راه اندازی  مراکز رشد شاهد که یکی از مهترین برنامه‌هایی را در آینده خواهیم داشت تا حمایت‌ها را دقیق‌تر و موثرتر باشد.

در ادامه دانش پژوهان و فناوران ایثارگر درباره عملکرد خودشان و نقاط ضعف و قوت  همکاری و حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران  را مطرح کردند.