شناسهٔ خبر: 70298748 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پویش یلدای مهربانی در زنجان

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: پویش یلدای مهربانی در کمک به نیازمندان و خانواده‌های تحت حمایت این نهاد آغاز شد.

صاحب‌خبر -

پویش یلدای مهربانی در زنجان

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان، روح اله صالحی با اشاره به اینکه در چند روز باقی مانده به شب یلدا «پویش یلدای مهربانی» در سراسر کشور کلید خورده است، افزود: در استان زنجان نیز ۱۸۲ مرکز نیکوکاری آماده دریافت کمک‌های مردمی در قالب این پویش هستند.

وی گفت: خیران و مردم نیکوکار  استان می‌توانند کمک‌های نقدی و غیرنقدی اعم از میوه، آجیل و شیرینی را از طریق مراکز نیکوکاری و ادارات کمیته امداد در سراسر استان به دست خانواده‌های نیازمند برسانند.

صالحی اضافه کرد: مردمی سازی مدیریت خیر و انفاق از برنامه‌های اولویت‌دار کمیته امداد بوده و با همین رویکرد تلاش می‌شود زمینه مشارکت بیشتر خیران در برنامه‌های اجرایی این نهاد با اجرای طرح‌های خیرخواهانه و داوطلبانه تقویت شود.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به اینکه شماره آنی پرداخت در این پویش ۸۸۷۷*۰۲۴# است، گفت: همچنین شماره کارت مجازی ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۳۰۴۲۰ است.

وی افزود: تلاش می‌شود کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیرین قبل از شب یلدا به دست مددجویان برسد.