شناسهٔ خبر: 70293026 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش کشکک یا حلیم قرمز نهاوند

آش کشکک که با نام حلیم قرمز هم شناخته می شود، یکی از انواع غذاهای سنتی نهاوند است.

صاحب‌خبر -

آش کشکک یکی از غذاهای سنتی خوشمزه نهاوند است که پخت آن نیز در حال حاضر رایج است اگر چه در گذشته رونق آن بیشتر از حال حاضر بود.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه آش بادمجان لذیذ نهاوندی

مواد تشکیل‌دهنده این غذای خوشمزه و مقوی که اغلب در زمستان‌ پخته می‌شود شامل لوبیا قرمز، بلغور گندم که به زبان محلی(پلته) گفته می‌شد، شیره انگور یا عسل، شکر با دارچین و روغن حیوانی است که در گذشته اغلب با دیگ زود پز و روی آتش کرسی درست می‌شد.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ۱ و نیم لیوان
لوبیا قرمز ۲ لیوان
شیره انگور یا شکر به مقدار کافی
روغن محلی به مقدار کافی

طرز تهیه آش کشکک

ابتدا لوبیا قرمز که از قبل خیسانده و نفخ آن را گرفته‌ایم می‌پزیم و بعد بلغور گندم را نیز در دیگی جدا می‌پزیم و بلغور را به لوبیای پخته شده اضافه می‌کنیم. زمانی که آش جا افتاد آن را در ظرف سرو ریخته و با روغن حیوانی و شکر، عسل یا شیره انگور تزئین می‌کنیم.

نکات:
_این غذا را می توان برای مقوی بودن با آب گوشت یا قلمه نیز پخت اما در دستور اصلی از آب برای پخت لوبیا و بلغور استفاده می‌شود.

_این غذا را می‌توان بدون شکر و با نمک و پیاز داغ هم میل کرد.

_زمانی که لوبیا و پلته / بلغور پخته شد می توانیم آش را هم بزنیم تا کمی لوبیاها فرم اصلی خود را از دست بدهند و طعم بلغور و لوبیا به خورد هم برود، فقط باید پس از این کار مانند حلیم حواسمان به ته گرفتن آش هم باشد.

منبع: ایسکانیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها: