شناسهٔ خبر: 70290040 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

لیگ برتر هندبال ایران؛ برتری سپاهان در شهرآورد اصفهان

هفته هفتم لیگ برتر هندبال مردان ایران با برتری سپاهان در شهرآورد نصف جهان و تثبیت صدرنشینی طلایی‌ها آغاز شد.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در نخستین بازی هفته هفتم و در شهرآورد اصفهان طلایی‌پوشان دیار زاینده‌رود به رغم شکست در نیمه نخست مقابل همشهری خود در نیمه دوم متفاوت ظاهر شدند و توانستند هفتمین پیروزی خود را ثبت کنند. گیتی پسند‌ها در نیمه نخست با ارائه یه نمایش عالی در توپ ربایی و ضد حمله رقیب سرشناس خود را ۱۱ - ۱۲ شکست دادند و به رختکن رفتند. اما در نیمه دوم این سپاهان بود که اختلاف گل را جبران کرد و سپس با نمایش عالی سنگربان خود پیش افتاد و در نهایت ۲۲ - ۲۷ برنده دربی اصفهان شد. 

در دیگر بازی هفته هفتم سپاهان نوین پذیرای شهید چمران لارستان بود که در یک بازی نزدیک و تماشایی این میزبان بود که با نتیجه ۲۱ - ۲۰ به برتری رسید تا ۲ امتیاز این بازی را در خانه خود نگه دارد و جمع امتیازاتش را به ۵ برساند. 

با این نتایج سپاهان با ۷ پیروزی و ۱۴ امتیاز صدرنشینی خود را مستحکم کرد، سپاهان‌نوین با ۵ امتیاز در رده هشتم قرار گرفت، شهید چمران لارستان با شکست امشب همچنان با ۸ امتیاز سوم جدول است و گیتی‌پسند در جایگاه نهم جدول رده‌بندی ایستاد. 

سایر دیدار‌های هفته هفتم جام سی و هفتم فردا دوشنبه، ۲۶ آذر برگزار می‌شود که برنامه بازی‌ها به شرح زیر است: 

دوشنبه – ۲۶ آذر ۱۴۰۳:

ساعت ۱۶:۰۰/ سنگ آهن بافق – زغال‌سنگ طبس

ساعت ۱۶:۰۰/ نفت و گاز گچساران – نیروی زمینی کازرون

ساعت ۱۶:۰۰۰/ آلومینیوم اراک – صنعت مس کرمان