رئیس کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز، بحران انرژی را تهدیدی جدی برای آینده کشور دانست و خواستار پیشبینی این بحران در بودجهریزی سالانه شهرداریها و لحاظ کردن الزامات در صدور پایانکارها شد.
به گزارش خبرگزاری سینا فارس، رضا محمدیان امروز، ۲۵ آذرماه در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز، بحران انرژی را یکی از چالشهای بزرگ آینده کشور عنوان و اظهار کرد: شهرداریها باید برای پیشبینی بحران انرژی در سالهای آینده تدابیر ویژهای اتخاذ کرده و در بودجهریزی سالانه، ردیفهای مرتبط را احیا کنند. همچنین در صدور پایانکارها، الزامات لازم برای مجتمعهای مسکونی، تجاری و خدماتی لحاظ شود.
محمدیان در ادامه، با انتقاد از عملکرد دولت در آزادسازی واردات خودرو گفت: این سومین دولت است که وعده آزادسازی واردات خودرو میدهد، اما این وعدهها یا اجرا نمیشود یا به نفع خودروسازان و گروههای خاص است. به گفته دکتر قالیباف، چگونه ارز و حمایت دولت برای واردات قطعه فراهم است، اما برای واردات خودرو نیست؟
وی تأکید کرد: واردات محدود و انحصاری خودرو، هزینههای گزافی بر مردم تحمیل میکند. آزادسازی خودروهای برقی و هیبریدی میتواند ضمن کاهش آلودگی و مصرف سوخت، صنعت خودروسازی داخلی را نیز به سمت ارتقای کیفیت سوق دهد.
رئیس کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک به سال آخر فعالیت شورا هم اشاره و تصریح کرد: در این سال دو رویکرد وجود دارد؛ تلاش برای خدمترسانی بیشتر و اتمام پروژههای نیمهتمام یا تمرکز بر تبلیغات و ایجاد تنشهای سیاسی. باید دقت کنیم که با بزرگنمایی مشکلات و سیاهنمایی، به منافع گروههای خاص کمک نکنیم و تمام توان خود را صرف حل مشکلات مردم کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با نقل فرمایشات ائمه اطهار و مقام معظم رهبری بر ضرورت عملگرایی تأکید کرد و گفت: هیچ تبلیغی بالاتر از عمل نیست؛ اگر به اسلام و امت اسلامی علاقمندیم، باید کار و تلاش کنیم.
محمدیان به حوادث اخیر سوریه هم پرداخت و گفت: آنچه امروز در سوریه میگذرد، تکرار تلخ تاریخ از سکوت، تعلل و بیتدبیری است؛ حوادثی که از عدم تبلیغ غدیر آغاز شد و به واقعه عاشورا انجامید، سپس در قرن اخیر به نسلکشی بوسنی و تسخیر فلسطین رسید. حادثه سوریه نیز به بهانه رفع مشکلات اقتصادی و آزادی ظاهری آغاز شد و اکنون به نسلکشی مخفیانه، ترور دانشمندان و علما و نابودی زیرساختهای نظامی و اقتصادی این کشور منجر شده است.
وی افزود: متأسفانه، تأثیر این غفلت و بیتدبیری، امنیت خطوط مقاومت و کشور عزیزمان ایران را نیز تحتالشعاع قرار خواهد داد. باید زوایای پنهان این حوادث برای اقشار مختلف مردم تشریح شود.
محمدیان با طرح چند پرسش خاطرنشان کرد: آیا دیکتاتوری در برخی کشورهای غربی و عربی کمتر از حکومت سوریه است؟ آیا نابودی زیرساختها و ورود اسرائیل، مشکلات اقتصادی و امنیتی سوریه را حل میکند؟ آیا جلادان دیروز، ناجیان امروزند؟