شناسهٔ خبر: 70287516 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

دیگه چه خبر؟

ازمهر و موم واحدهای آلاینده تا جعل مدرک برای اتباع غیرمجاز

مهر و موم واحد‌های آلاینده ، دستگیری متخلفان شکار غیرمجاز ، بازداشت قاچاقچی دلار ، کشف میلیاردی عطرهای خارجی و جعل مدارک هویتی برای اتباع غیرمجاز ، از مهمترین موضوعاتی است که در دیگه چه خبر امروز به آنها اشاره شده است .

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما،  رئیس اداره پارک‌های ملی خجیر و سرخه حصار گفته: پس از شناسایی یک واحد آلاینده که بدون مجوز‌های زیست محیطی و به صورت غیر مجاز اقدام به جمع آوری پسماند‌های خانگی و کارگاهی کرده بود، پس از صدور اخطاریه‌های قانونی مبنی بر غیرمجاز بودن و عدم داشتن مجوز قانونی، صبح امروز این واحد آلاینده مهر و موم شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قرچک هم گفته: یک واحد پلاستیک شویی علیرغم صدور اخطاریه محیط زیستی به منظور رفع آلایندگی و اعطای مهلت مناسب، به دلیل بی توجهی متصدی واحد به اخطاریه‌های ابلاغی، با توجه به آلودگی منطقه و نارضایتی شهروندان، تعطیل و مهر و موم شد.
خبر دیگر اینکه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان تهران اعلام کرد ، در عملیات گشت و پایش یگان حفاظت محیط زیست استان که در تالاب‌های تحت مدیریت اجرا شد، پنج نفر متخلف شکار غیر مجاز دستگیر شدند و تعدادی تجهیزات غیرقانونی کشف و ضبط شد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر هم گفته در پایان هفته گذشته ماموران یگان حفاظت این اداره در حین گشت و پایش مناطق طبیعی این شهرستان، موفق به دستگیری یک شکارچی غیر مجاز پرندگان و صیادان زنده گیری پرنده شدند. 
خبری هم بخوانید درخصوص قاچاق ۵۸ هزار دلار یک مسافر در فرودگاه امام. مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفته: با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی محرز و پس از کسر معادل پنج هزار یورو ارز مجاز همراه مسافر، ارز‌های کشف شده ضبط و متخلف به پرداخت ۴ میلیارد و ۷۳۸ میلیون تومان جریمه معادل ۲ برابر ارزش ریالی ارز قاچاق محکوم شد.
همچنین  رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران: ۵۴ هزار و ۸۶۰ ادکلن خارجی قاچاق محصول کشور‌های امارات و فرانسه به ارزش ۵۰ میلیارد تومان در محدودهٔ بزرگراه امام رضا کشف شد.
و رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفته : چند روز پیش، مأموران پلیس مترو در ایستگاه تئاتر شهر تهران، به فردی مشکوک شدند. در بازرسی از متهم، چند کارت ملی هوشمند و چند کارت عابر بانک با نام‌های مختلف کشف و وی به پلیس منتقل شد. این فرد، برای اتباع خارجی، مدارک هویتی جعل می‌کرده است. متهم دوم هم در مخفیگاهش در شهرک ولیعصر بازداشت شد.

<div id="video-display-embed-code_11826747"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4407412/11826747?width=600&height=350"></script></div>