به گزارش سینماپرس به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، رئیس سازمان سینمایی در این جلسه با تقدیر از حضور داوران بخشهای مختلف اظهار امیدواری کرد آثاری که در بخشهای گوناگون مورد داوری قرار میگیرند توقعات را برآورده کنند.
در ابتدای این جلسه قادر آشنا دبیر جایزه پژوهش سال سینمای ایران، با خوشامدگویی به حاضران از شورای سیاستگذاری، هیات انتخاب و نیز داوران بخشهای مختلف برای برگزاری کیفی این رویداد فرهنگی تشکر کرد.
محمد قهرمانی، محمد شهبا، یونس شکرخواه، جواد طوسی، اعظم راود راد، محسن جوادی، بهمن نامور مطلق و حسن بلخاری کار داوری آثار رسیده را در بخشهای پایاننامههای دکترا و کارشناسی ارشد، مقاله و طرحنامه و پژوهش و کتاب را برعهده دارند.
برندگان نهایی هفتمین جایزه پژوهش سال سینمای ایران روز چهارشنبه ۲۸ آذر ماه در مراسمی که در تالار رودکی برگزار میشود، معرفی خواهند شد.
روابط عمومی: پیش رویدادها راهی نو در بخش هوش مصنوعی هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت
به گزارش روابط عمومی هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت دکتر سید علی شریعت زاده؛ مدیر بخش تولیدات هوش مصنوعی هجدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت در مورد اهمیت برگزاری جشنواره هجدهم فیلم مقاومت و رویکرد متفاوت به بخش هوش مصنوعی توضیحاتی ارائه کرد.
شریعت زاده عنوان کرد: مقاومت امسال و در مقطع کنونی باتوجه به حوادث و تحولات منطقه بیش از گذشته در صدر خبرها و رسانه های دنیا قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: جشنواره فیلم مقاومت در دوره هجدهم از اهمیت بالاترمی قرار گرفته است تا بتواند با آثار ارایه شده در سطح جهانی نشان دهد که جبهه مقاومت همچنان پایدار و زنده است.
مدیر بخش تولیدات هوش مصنوعی هجدهمین جشنواره فیلم مقاومت ادامه داد: اگر در بستر مجازی مشاهده کنید متوجه میشود که رسانه های داخلی و خارجی بشدت در بستر هوش مصنوعی و ساخت با آن مشغول شده اند، هم اکنون در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در موضوع هوش مصنوعی میبنیم که اتفاقات خوبی در حال ساخت میباشد.
وی افزود: یکی از نکات مهم بحث تبلغات و بستر سازی در زمینه هوش مصنوعی میباشد. اهمیت استفاده از هوش مصنوعی برای راحتترشدن و کیفیت بالاتر در زمینههای مختلف مثلاً در تبلیغات است.
مدیر بخش تولیدات هوش مصنوعی جشنواره هجدهم فیلم مقاومت تأکید کرد: یکی از بخش های تازه متولد شده جشنواره بین المللی فیلم مقاومت بخش هوش مصنوعی است که تلاش میشود آثار این بخش براساس سنجه هایی با
محتواهای:
۱. تناسب با موضوعات و محورهای اعلامی در فراخوان جشنواره
۲. ایده و پیام محوری خلاقانه، بدیع و جذاب باشد
۳. داشتن طرح و خط روایی (داستانی و غیرداستانی) منسجم و روایتگر
فنی:
۱. کارگردانی خلاق و دارای نظرگاه
۲. تصویرسازی منسجم و خلاقانه
۳. برخورداری از تدوین منسجم، هنرمندانه و با ریتم مناسب
۴. بهرهمندی از گفتار متن متناسب با موضوع
۵.بهره مندی از موسیقی مناسب متناسب با موضوع (نحوه اجرای موسیقی با ابزارهای هوش مصنوعی نیز مهم است)
۶. توجه به مولفه های زیبایی شناسی تصویر
ارزیابی و انتخاب شود
اما به منظور تقویت و فراهم شدن زمینه لازم هر هفته شاهد برگزار ی پیش رویدادهایی در این موضوع هستیم.
پیش رویدادی چون منشا در بخش هوش مصنوعی ویژه فعالان و علاقمندان که نوید داده شده است که برگزیدگان به جشنواره هجدهم فیلم مقاومت راه یابند.
گفتنی است برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت به آدرس http://www.resistanceiff.com مراجعه نمایید.