غلامعباس ترکی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا درباره پویش کاهش ۲ درجهای دما و کاهش مصرف انرژی، اظهار داشت: اعتقاد دارم همه باید به این پویش ملی بپیوندند و هیچ راه دیگری وجود ندارد؛ در واقع در مقام انتخاب نیستیم.
وی ادامه داد: در شرایطی قرار داریم که حتماً و لزوماً باید به این پویش بپیوندیم و آن را رعایت کنیم تا در این خصوص با چالشهای بیشتر مواجه نشویم.
معاون دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم مشکل ناترازی انرژی نباید به واحدهای تولیدی و صنعتی محدود باشد؛ این اشتباه از گذشته اتفاق افتاده بود و همچنان ادامه داشت.
وی افزود: متاسفانه هر کجا کم آوردیم، برای آنکه به مردم فشاری وارد نشود و به نام حمایت از مردم ناترازی را به واحدهای تولیدی و صنعتی تحمیل کردیم؛ در حالی که وقتی تولید و صنعت آسیب ببیند، صدمه آن برای مردم به مراتب بیشتر خواهد بود.
ترکی با تاکید بر همراهی مردم برای حل مشکل ناترازی انرژی گفت: مردم با مدیریت مصرف انرژی باید برای حل ناترازی انرژی همراهی کنند زیرا قطع انرژی واحدهای تولیدی و صنعتی در دراز مدت آثار و تبعات نامطلوبی برای همه در پی خواهد داشت.
استفاده از انرژیها در ایران اصولی نیست
معاون دادستان کل کشور یادآور شد: واقعیت این است که استفاده از انرژی در حوزههای مختلف در ایران اصلاً اصولی نیست و مطلوبیت ندارد و این موضوع را همه میدانند و شاید یکی از دلایل آن هم نحوه قیمت گذاری انرژی است.
وی ادامه داد: دولت برای رفاه حال مردم با رعایت همه جوانب یارانهها، انرژی را قیمت گذاری میکند و این اقدام در راستای کمک به اقشار آسیب پذیر انجام میشود؛ در حالی که عده زیادی که نیاز مالی ندارند و در حد متوسط و بالای جامعه هستند به نحوه مصرف انرژی توجه ندارند.
به گزارش ایرنا، با ورود موج سرما به کشور، مسعود پزشکیان رئیس جمهور از مردم خواست تا با کاهش ۲ درجهای دمای محیط به صرفه جویی ۵۰ میلیون مترمکعب گاز کمک کنند؛ تاکنون برخی از وزرا و مسئولان به این پویش پیوستهاند.