به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی اقراریان در دویست و هشتاد و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران در نطقی خارج از دستور اظهار کرد: هنوز زبان ما نمیچرخد که بگوییم مرحوم «مهدی علیرضایی»؛ به کار بردن این کلمه برایم سخت است و جای خالی او کاملاً در جلسه شورای شهر احساس میشود.
وی ادامه داد: پیشنهاد میکنم یکی از معابر یا بوستانهای شهر به نام خبرنگار فقید مهدی علیرضایی، به پاس تلاشها و زحمات او در حوزه مدیریت شهری نامگذاری شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تصریح کرد: این اقدام نه تنها برای زنده نگه داشتن نام او بلکه به عنوان ادای احترام به ساحت همه خبرنگاران خواهد بود.
اقراریان در ادامه سخنان خود گفت: علیرغم کارشکنیهایی که شهرداری تهران برای ملاقاتهای مردمی من ایجاد کرد و مسیری فراهم آورد تا نتوانیم در خدمت شهروندان باشیم، ملاقاتهای مردمیمان همچنان در حال برگزاری است، البته به درخواست مردم و بدون حضور مسئولان مجموعه مدیریت شهری.
وی افزود: دیروز نیز مطابق روال گذشته یکی از این ملاقاتها برگزار شد و 48 نکته را یادداشت کردم که طی مکاتبهای به آقای زاکانی و شهردار مربوطه منتقل خواهم کرد. میخواهم به صراحت بگویم که مناطق بزرگ، به عبارت بهتر کارهای بزرگ، نیاز به آدمهای بزرگ دارد و نمیتوان این کارها را به آدمهای کوچک، بدون تجربه یا کسانی که سابقه مدیریت شهری ندارند، سپرد.
اقراریان ادامه داد: من خطری را در نگاه مدیریتی آقای زاکانی، شهردار تهران، احساس میکنم که باید به آن توجه کرد. ما عوارض از مردم دریافت میکنیم نه برای اینکه بخواهیم کار سیاسی یا تبلیغاتی کنیم، بلکه برای اینکه به مردم خدمت کنیم. امروز در شرایطی صحبت میکنم که بسیاری از مسائل کوچک که در گذشته شهرداران ناحیه آنها را حل و فصل میکردند، اکنون شهرداران مناطق هم توان حل آنها را ندارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: خیلی سادهانگارانه است که فکر کنیم تنها با توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، مسأله آلودگی هوای تهران حل خواهد شد. البته توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی یکی از اقدامات مؤثر و اساسی است که باید دنبال شود.
اقراریان افزود: به نظر من اعضای شورای اسلامی شهر تهران باید ابتکار عمل را به دست بگیرند؛ بیایید دست به دست هم بدهیم و با همراهی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، اساتید دانشگاه و نخبگان، یک نهضت مطالبهگری راه بیندازیم و بگوییم آقایان، یک سفر طولانی مدت به چین داشته باشید و ببینید که چین برای حل معضل آلودگی هوا چه اقداماتی انجام داده است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران تصریح کرد: در کمتر از چهار سال، برخی از شهرهای چین آلودگیای حتی بدتر از تهران را حل کردهاند. تهران نیاز به مداخله فوری و شجاعت در تصمیمگیری دارد. فقط به یک مسأله اشاره میکنم: من قبلاً نیز گفتهام که روند شمارهگذاری پلاکهای جدید در تهران باید ساماندهی شود. این حجم از خودرو و موتورسیکلت در تهران تا کی قرار است ادامه پیدا کند؟
وی افزود: یکی از اقداماتی که برخی کشورها از جمله چین انجام دادهاند، محدودیت در شمارهگذاری خودروها است که میتوان این روش را مطالعه و بررسی کرد، اما اجرای آن شجاعت میخواهد.
انتهای پیام/