شناسهٔ خبر: 70281963 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ساماندهی۷۰۰ دستگاه خودرو برای برفروبی راه‌های روستایی اردبیل

مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل از ساماندهی و آمادگی حدود ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از جمله لودر، گریدر، بیل بهگو، تراکتور، کامیون و خودرو‌های خدماتی برای کمک به برفروبی و بازگشایی راه‌های روستایی استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، شاهپور آذروند اظهار کرد: حدود چهار هزار دهیار، عضو شورا‌های اسلامی و گروه‌های خود جوش و شرکت‌های تعاونی دهیاران، اهالی روستا‌ها و آفرود سواران برای استفاده از ۷۰۰ دستگاه خودرو سبک و سنگین جهت بازگشایی مسیر‌های روستایی استان اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی ادامه داد: حدود ۲ ماه پیش همایش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل با حضور دهیاران و بخشداران استان اردبیل برگزار گردید و برای مدیریت بحران و شرایط سخت زمستانی برنامه ریزی کامل شده است.
مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل افزود: عملیات برف‌روبی و بازگشایی معابر و راه‌های روستایی و ارائه خدمات به اهالی روستا‌ها از روز گذشته (شنبه) و متعاقب بارش برف و برودت هوا، در مسیر‌های روستایی آغاز شده است و در صورت لزوم، ادامه خواهد داشت.
آذروند گفت: سهیمه سوخت و آذوقه آرد روستانشینان استان نیز از ۲ ماه پیش توسط بخشداران در روستا‌ها توزیع شده و با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد.