شناسهٔ خبر: 70281587 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

چالش های برنامه پزشکی خانواده در فارس بررسی شد

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه پزشکی خانواده در کشور گفت: بیش از یک دهه از اجرای برنامه پزشکی خانواده در دو استان فارس و مازندران می گذرد و این برنامه چالش ها و نواقصی دارد که در تلاش برای رفع این چالش ها هستیم. دکتر «علیرضا رئیسی» به برخی از چالش های

صاحب‌خبر -

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اهمیت اجرای برنامه پزشکی خانواده در کشور گفت: بیش از یک دهه از اجرای برنامه پزشکی خانواده در دو استان فارس و مازندران می گذرد و این برنامه چالش ها و نواقصی دارد که در تلاش برای رفع این چالش ها هستیم.

دکتر «علیرضا رئیسی» به برخی از چالش های برنامه پزشکی خانواده اشاره کرد و افزود: موفقیت در اجرای برنامه پزشکی خانواده در سطح ملی، نیازمند رفع تمامی چالش ها و مشکلات این برنامه در استان های فارس و مازندران است که در این مسیر مشارکت و همکاری پزشکان خانواده می تواند موثر باشد.

بررسی وضعیت مراقبان سلامت در برنامه پزشکی خانواده و بررسی راهکارهای رفع چالش های موجود در این حوزه، از دیگر موارد مورد بررسی در این نشست بود.

دکتر «سید بصیر هاشمی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست با اشاره به نقش پزشکان خانواده در حفظ و ارتقای سلامت مردم، گفت: اجرای صحیح برنامه پزشکی خانواده، مستلزم همکاری و حمایت در سطح ملی است.

«کاظم اکرمی» رییس سازمان بازرسی کل استان فارس نیز در این نشست، در زمینه آیین نامه ها، قانون و مقررات در حوزه های مختلف سلامت مطالبی عنوان کرد.

دکتر «اورنگ ایلامی» معاون بهداشت، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو، دکتر «امین نیاکان» سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست در خصوص حوزه های مرتبط توضیحاتی مطرح کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر «حمید مقامی» مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «بابک فرخی» مشاور فنی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر «حسن جولایی» رییس مرکز سیاستگذاری و برنامه ریزی و دبیر شورای دانشگاه نیز از دیگر حاضران در این نشست بودند.

انتهای پیام