به گزارش خبرنگار ایرنا، «مجید ملکی» روز یکشنبه در مجمع عمومی سالیانه هیئت ووشو استان ایلام اظهار کرد: رشته ورزشی ووشو یکی از مدالآور رشتههای ورزشی کشور بعد از کُشتی است اما از ابتدای تأسیس بودجهای که باید برای این رشته در نظر گرفته میشد، دیده نشده است.
وی افزود: این فدراسیون در ۲ رشته«ووشو» و «کوراش» در بازیهای آسیایی هانگژو در سال گذشته با کسب ۱۲ مدال بیشترین تعداد مدال را به دست آورده و بعد از کشتی هم بیشترین مدال طلا را کسب کرده است، اگر بخواهیم برای سال ۲۰۲۶ همین مسیر را ادامه بدهیم نیاز داریم حمایت جدیتری از این رشته ورزشی و فدارسیون در سطح کشور انجام شود.
دبیر فدراسیون ووشو در خصوص برنامههای این فدراسیون برای کشف استعدادهای برتر در کشور، بیان کرد: ما چندین دوره استعدادیابی برای مربیان برگزار کردیم و کمیته استعدادیابی نیز تلاش کرده که بهترینهای این رشته شناسایی و به اردوهای تیم ملی دعوت شوند.
ملکی بیان کرد: هم اکنون نیز تیمهای ملی این رشته ورزشی در ردههای سنی مختلف، خود را برای حضور در مسابقات مختلف آماده میکنند، تمام تلاش ما این است که روند صعودی خود را ادامه دهیم تا دوباره بتوانیم روی سکوی قهرمانی جهان قرار گیریم چرا که این رشته ورزشی در ایران ظرفیت بسیار بالایی دارد.
وی همچنین به وضعیت ووشو در استان ایلام نیز اشاره و خاطرنشان کرد: این استان دارای ظرفیتهای خاصی در رشته ووشو است، ما این آمادگی را داریم تا با اعزام مربیان برجسته کشوری به استان ایلام زمینه آشنایی بیشتر برای به روز شدن مربیان ایجاد شود.
دبیر فدراسیون ووشو تاکید کرد: استان ایلام در بخش بانوان در رشته ورزشی ووشو تا حدودی ضعیف است، از تعداد ۶۶۶ ورزشکار سازمان یافته در این استان تنها ۱۵۴ نفر از بانوان در این رشته فعالیت دارند که باید تلاش شود تا مسئولان استانی در حوزه همگانی کردن این ورزش فعالیت خود را با استفاده از فضای مجازی بیشتر کنند چرا که در دل همین اقدام و همگانی کردن این رشته است که قهرمانیها شکل میگیرد.
ملکی در خصوص زیرساخت های ورزشی این رشته در استان نیز خاطرنشان کرد: در بازدید انجام شده زیرساختهای این رشته فرسوده بوده که نیازمند بازسازی است.
به گزارش ایرنا، ۳۳۸ باشگاه خصوصی و دولتی با ۳۰ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان ایلام فعال میکنند.