شناسهٔ خبر: 70279342 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

حرم مطهر رضوی در شب رحلت حضرت ام‌البنین(س) به سوگ نشست

حرم مطهر رضوی در شب رحلت حضرت ام البنین(س) مادر سقای با وفای دشت کربلا به سوگ نشست.

صاحب‌خبر -

در شب رحلت بانوی ادب و ایثار حضرت ام البنین(س) در و دیوار حرم مطهر رضوی سیاه پوش بود و زائران این حریم ملکوتی نیز در سوگ رحلت جانسوز این بانوی بزرگوار اشک ماتم ریختند و عزاداری کردند.  
ویژه برنامه شب رحلت حضرت ام البنین(س)  همزمان با اقامه نماز مغرب و عشاء در رواق بزرگ امام خمینی(ره) حرم ملکوتی رضوی برگزار شد.  
حجت الاسلام والمسلمین سید اسماعیل حاتمی،  کارشناس دینی و سخنران حرم مطهر رضوی در این مراسم به بیان برخی ویژگی‌های حضرت ام البنین(س) پرداخت و بیان کرد: این بانوی با فضیلت به مقامی رسیده بود که فرزندان حضرت زهرا(س) او را مادر خطاب می‌کردند و این افتخاری بزرگ برای او محسوب می‌شد.  
وی تصریح کرد: مدتی بعد از شهادت حضرت زهرا(س) امیرالمومنین(ع) از برادرش عقیل که علم انساب می‌دانست و نسب شناس بود خواست زنی را برای او انتخاب کند که از نسل دلیرمردان عرب باشد.  
حجت الاسلام حاتمی افزود: عقیل که به خوبی قبایل و خانواده‌های عرب را می‌شناخت، حضرت ام‌البنین(س) از خاندان بنی‌کلاب را که در شجاعت بی ‏مانند بود، را به امیرالمومنین(ع) معرفی کرد. 
وی ادامه داد: حاصل این ازدواج آگاهانه تولد چهار فرزند رشید و دلاور بود که معروفترین آنها حضرت ابوالفضل(ع) است که همه عالم با رشادت‌های او در روز عاشورا آشنا هستند. 
این کارشناس مذهبی عنوان کرد: علاوه بر حضرت ابوالفضل(ع) دیگر فرزندان حضرت ام البنین(س)  نیز در کربلا به شهادت رسیدند ولی با این حال این بانوی بزرگوار تا آخر عمر بر مظلومیت سیدالشهدا(ع) گریست و فرزندان خود را فدایی آن حضرت می‌دانست. 
وی با استناد به این حدیث نبوی؛ "طوبیٰ لِمَن کانَ اُمُه عَفیفَه" بیان کرد:
امیرالمومنین(ع) از این رو می‌خواست با زنی از عشیره‌ای با اصالت و دلاور ازدواج کند که می‌دانست مادر نقش بسیاری در تربیت فرزند دارد و فرزندان بیشتر خصایل خود را از مادر به ارث می‌برند.  
در ادامه مراسم قرائت زیارت امین الله با نوای مهدی سروری و ذکر مصیبت وفات حضرت ام البنین(س) توسط علیرضا نژادحسین قرائت شد.