به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در سیستان و بلوچستان بهمنظور حمایت از تیمهای تولید محتوای تخصصی همزمان با سراسر کشور از ۲۱ تا ۲۳ آذر ۱۴۰۳ و با حضور جمعی از مسئولان و ۲۵تیم شرکتکننده به مدت سه روز در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان برگزار شد.
۴۵ تیم برای شرکت در ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج سیستان و بلوچستان نامنویسی کرده بودند که پس از ارزیابیهای انجام شده ۲۵ تیم برای شرکت در این رقابت انتخاب شدند.
شرکتکنندگان در این رویداد در ۲ بخش اصلی و فرعی در رشتههای اصلی؛ پویانمایی، نرمافزار موبایلی و بازی موبایلی و رشتههای فرعی شامل؛ پوستر مفهومی، استوری موشن و کلیپ با هم به رقابت پرداختند که در بخش اصلی با توجه به استانداردهای مشخص شده از طرف دبیرخانه رویداد در بخش پویانمایی (دوبعدی و سهبعدی) و (کمیک موشن و استاپموشن) و در بخش نرمافزار ویژه تلفن همراه و بخش بازی ویژه تلفن همراه و همچنین در بخش فرعی نیز با در نظر گرفتن استاندارهای اعلامی از سوی دبیرخانه رویداد به طور کلی سه نفر حائز رتبه شدند.
در مراسم اختتامیه ششمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج سیستان و بلوچستان نیز از نفرات برتر در بخش جانبی این رویداد در بخش استوری موشن تیم مجنون، بخش کلیپ رتبه دوم تیم امید، بخش پوستر، رتبه اول فاطمه شیرزاییپور تقدیر شد. همچنین برگزیدگان بخش اصلی نیز در بخش پویانمایی رتبه سوم از آن دختران سیوستان شد؛ در بخش پویانمایی دوبعدی و سهبعدی رتبه دوم از آن تیم سیوستان و رتبه اول تیم سیستان شد؛ همچنین در بخش نرمافزار تلفن همراه رتبه سوم از آن تیم نو آ بلوچ، رتبه دوم تیم قهرمان و رتبه سوم از آن تیم جهش شد.
اهمیت فضای مجازی بهاندازه انقلاب اسلامی است
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان نیز در این اختتامیه، اظهار کرد: فضای مجازی بخش تفکیکناپذیر از زندگی بشری است و جوامعی که از این ابزار و بستر به نحو شایسته و مطلوب بهره گرفتند و از ظرفیتها در موقعیتهای مختلف بهره بردند؛ اما جوامعی که نسبت به این مهم اهتمام نداشتند و از این ظرفیت نتوانستند در عرصههای مختلف استفاده کنند و آسیبهای اثرگذاری به آن جوامع وارد شده است.
سردار سرتیپ پاسدار احمد شفائی، افزود: در بسیاری از کشورهایی که به ظرفیتها، اشتغالزایی و خلق فرصتهای مختلف توجه شده است، افزایش بهرهوری در حوزه دیجیتال پیشرفت مطلوب داشتند.
وی با تاکید بر اینکه میتوان در حوزه ارتقاء نظام اداری و خدمت به مردم با بهرهمندی از این ظرفیت به جاهای شایسته رسید، ادامه داد: در تقویت و امنیت ملی مردم قدمهای اساسی باید برداشت و در حوزه ترمیم شکاف اجتماعی و تقویت باورهای اعتقادی با بهرهمندی از این ظرفیت و تقویت فرهنگی اقدامات خوبی در حال اقدام است.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: دلسوزان نظام به اهمیت فضای مجازی بارها تأکید کردند؛ چراکه اهمیت فضای مجازی بهاندازه اهمیت انقلاب اسلامی بوده و در دولت چهاردهم و دولتهای پیشین نیز در دیدار با مقام ولایت پیوسته به آن یادآوری شده است.
وی بیان کرد: متولیان فضای مجازی تاکنون اقدامات زیادی انجام دادهاند؛ اما کارهای انجام نشده نیز فراوان است و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
سردار شفایی خاطرنشان کرد: با انسجام و همدلی در همه حوزهها شاهد اتفاقات بسیاری بودهایم، بسیج و سپاه بهعنوان یکی از نهادهای انقلاب مأموریت دارد تا در این موضوع رسالت خود را به نحو مطلوبی انجام دهد و از همان سالهای ابتدا که این بستر فراهم شد، سپاه و بسیج با همه توان به دنبال انجام مأموریتهایی خاص بودند.
وی با بیان اینکه یکی از این مأموریتها، ایجاد شبکهسازی در فضای مجازی بود که بیشترین شبکه فضای مجازی را در بسیج داریم، افزود: مشتاقان فعالیت در فضای مجازی در بسیج سازماندهی شدند و گامهای بلندی در جهت تحقق اهداف برداشتند اما این اقدامات کافی نیست و باید تلاش بیشتری شود.
فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: این شبکهها باید در نهایت یک جریانسازی شایسته داشته باشند و این رویدادها در راستای همین اهداف است در استان ظرفیتهای خوبی وجود دارد و باید باسلیقه و ذوق و هنر کارها را به نتیجه برسانیم.
وی با بیان اینکه باید مضاعف تلاش کنیم تا بتوانیم رسالت خود را به سرانجام برسانیم، تصریح کرد: در حوزه امید آفرینی در مقابل دشمنان قسمخورده که به دنبال یاس و ناامیدی هستند، باید با تولید محتواهای مناسب نسبت به این مهم در حوزه امیدآفرینی، و بصیرتافزایی گامهای مستحکمی برداشته شود.
سردار شفائی تاکید کرد: نباید دچار سیاستزدگی باشیم، چراکه یک سم مهلک به ویژه در حوزه بسیج است و باید از ظرفیتهای سیستان و بلوچستان بهدرستی استفاده شود.
فضای مجازی اثرگذارتر از فضای حقیقی
مسوول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان نیز در این آیین بیان کرد: امروزه فضای مجازی اثرگذارتر و گستردهتر از فضای حقیقی است و در سبک زندگی انسانها نفوذ کرده است.
حجتالاسلام علی اکبرپور افزود: فضای مجازی، تأثیرگذارتر، فراگیرتر و حساستر از فضای حقیقی است و حدومرز نمیشناسد؛ اهمیت فضای مجازی از اهمیت انقلاب اسلامی کمتر نیست.
وی با بیان اینکه افسران جنگ نرم مرزبانان عرصه فکر و فرهنگ هستند و نباید در این حوزه بیتفاوت بود و غفلت کرد، ادامه داد: واقعیتهای جامعه را شفاف و با سرعت به جامعه منتقل کنیم؛ چراکه گاهی فضای مجازی برندهتر از فضای حقیقی است و فضای مجازی نقش مهمی دارد.
مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: در موضوع سوریه فضای مجازی در انعکاس رویداد نقش مهمی داشت، فضای مجازی اگر به دست دلسوزان و فرزندان انقلاب قرار گیرد بهترین بهره را خواهیم برد و اگر در اختیار دیگران باشد و کنترل نشود تهدید است.
وی اظهار کرد: افسران جنگ نرم یک مسوولیت دینی و انقلابی دارند که باید مراقب باشیم و درگیر حواشی نشویم و اصل مطلب را فراموش نکنیم.
حجتالاسلام علی اکبرپور افزود: در این فضا دقت و سرعت بسیار مهم است و نباید هدف فراموش شود و برای رسیدن به هدف از هر وسیلهای نباید استفاده کرد.
شکوفایی استعدادهای برتر هدف اصلی رویداد بود
داور ششمین رویداد تولید محتوای بسیج سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم هدف برگزاری این رویداد را کشف و شکوفایی استعدادهای برتر دانست و بیان کرد: در این رویداد ۶ موضوع در ۲ بخش اصلی و فرعی برگزار شد.
سمیرا براهویی افزود: تمام کارها از نظر داوران قابلقبول و رقابتها به هم نزدیک بود؛ اما داوران با بررسی جزئیات بیشتر و بر طبق استانداردهای رویداد، منتخبان را انتخاب کردند.
وی با بیان اینکه پذیرفتهشدگان به مرحله کشوری راه پیدا میکنند، خاطرنشان کرد: برخی از داوران در حوزه تخصصی تولید محتوای دیجیتال، دورههایی رایگان برگزار میکنند که افرادی که متقاضی شرکت هستند، میتوانند شرکت کنند.
داور ششمین رویداد تولید محتوای بسیج سیستان و بلوچستان گفت: با برگزاری این رویدادها استعدادها و توانمندیها بهدرستی شناخته میشوند تا افرادی که در موضوع سرمایه اجتماعی فعالیت دارند حمایت شوند و در مسیر دیدهشدن قرار بگیرند.
∎