به گزارش ایرنا، جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی بهعنوان نخستین رویداد فناوری و فنآفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
نوزدهمین دوره این جشنواره اردیبهشت سال ۱۴۰۴ در اصفهان برگزار خواهد شد و به گفته دبیر جشنواره، برنامه های متعددی برای آن از جمله حضور شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری بین المللی در نظر گرفته شده است.
سعید آجلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: رایزنی هایی با مراکز مختلف از جمله مرکز منطقهای یونسکو در اصفهان(آیریس) و دفتر روابط بینالملل شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برای پررنگتر شدن بخش بینالمللی نوزدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی صورت گرفته و در حال پیگیری است.
وی با اشاره به تعاملات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با کشورهای مختلف بهویژه در آسیا و منطقه، افزود: بین المللی سازی جشنواره شیخ بهایی از سال های اخیر پیگیری شده است اما در دوره نوزدهم تلاش می شود که این بخش جدیتر و فعالتر باشد و شاهد حضور تعدادی از فناوران، مدیران و کارشناسان پارکهای علم و فناوری و سخنرانان بینالمللی باشیم.
آجلی با بیان اینکه نوزدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی در سه بخش مسابقه ای برگزار می شود، این بخش ها را شامل طراحان کسب و کار، فنآفرینی و تجاریسازی فناوری و فناوریهای صنعتساز برشمرد و گفت: در بخش طراحان کسب و کار، ایدههایی که شرکتهای فناور قصد راه اندازی کسب و کار یا توسعه فعالیت خود را بر مبنای آن دارند، مورد داوری قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه در بخش فنآفرینی و تجاریسازی فناوری، شرکت هایی که به تولید محصول مبتنی بر نوآوری رسیدهاند در ۲ قسمت نوپا و رشد یافته میتوانند شرکت و رقابت کنند، خاطرنشان کرد: جایزه فناوری صنعتساز با نام « مرحوم دکتر شیخ زینالدین» نیز به طرح های فناورانه برتر که به تولید انبوه رسیده است، تعلق میگیرد.
دبیر جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی اضافه کرد: میزان جایزه های در نظر گرفته شده برای بخش های مسابقه ای نوزدهمین دوره این جشنواره در مقایسه با دوره قبلی حدود ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.
آجلی، دیگر بخش های این جشنواره را برگزاری نمایشگاه دستاوردهای شرکت های فناور، تامین مالی جمعی و رویداد دریچهای به آینده دانست و تصریح کرد: بخش تامین مالی جمعی با هدف جذب سرمایه گذاری با مشارکت مردمی برگزار می شود.
به گفته وی، این بخش در دوره پیشین جشنواره شیخ بهایی، بسیار پررنگ و با دستاوردهای خوبی همراه بود بهطوریکه در طول برگزاری جشنواره از طریق آن حدود یکهزار و ۱۶۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری جذب شد.
وی توضیح داد: در این بخش برخی از سکوهای تامین مالی جمعی که دارای مجوز فعالیت از فرابورس هستند طرح های نوآورانه را در سامانه های خود معرفی می کنند و همه مردم می توانند در سرمایه گذاری بر روی آنها با مبالغ متفاوت مشارکت داشته باشند.
آجلی، مهلت ثبت نام در نوزدهمین جشنواره فن آفرینی شیخ بهایی را ۱۵ دی امسال دانست و گفت: ارزیابی اولیه طرحهای ثبتنامی و داوری برخط(آنلاین) و میدانی بخشهای مسابقهای جشنواره از بهمن امسال آغاز می شود.
وی خاطرنشان کرد: فراخوان ثبتنام بخش نمایشگاه، نشستها و کارگاههای آموزشی جشنواره نیز اسفند سال جاری تا اردیبهشت ۱۴۰۴ و ارزیابی نهایی کارگروههای بخشهای مسابقهای اردیبهشت سال آینده صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا، نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ با هدف ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تقویت روحیه خودباوری در بین فن آفرینان و کمک به پایداری و اقتدار کشور در اقتصاد دانشبنیان برگزار می شود.
هجدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی اردیبهشت امسال در اصفهان برگزار شد.